Arto Vuohelainen
Suvi Rüster
5–6 annosta
10 viipaletta paahtoleipää
150 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl tryffeliöljyä
1 pieni punasipuli
2 rkl balsamicokastiketta
1 ruukku villirucolaa
80 g ilmakuivattua kinkkua, esimerkiksi prosciuttoa
1. Sekoita kulhossa tuorejuusto ja tryffeliöljy.
2. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Sekoita pienessä kulhossa punasipulirenkaat ja balsamicokastike.
3. Huuhtele rucola ja taputtele lehdet kuiviksi talouspaperilla.
4. Paahda paahtoleivät leivänpaahtimessa rapeiksi.
5. Voitele paahtoleivät tryffelituorejuustolla. Levitä leiville rucolaa, marinoitua punasipulia ja prosciuttoa. Aseta täytteen päälle paahtoleipäviipaleet tuorejuustolevite täytettä vasten. Leikkaa leivät kulmasta kulmaan kolmioleiviksi. Pistä halutessasi leivät kiinni cocktailtikuilla.
Valmisaika: 20 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: 12 e
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2