Suvi Rüster, Kuva Fabian Björk
4–6 annosta
noin 400 g vesimelonia
1 rs (150 g) vuohenmaitotuorejuustoa
½ dl suolattuja pistaasi- pähkinöitä
balsamicokastiketta
tuoretta minttua tai korianteria
1. Leikkaa vesimelonista kuoret pois. Leikkaa vesimelonipala noin 4 x 4 cm:n kokoisiksi kuutioiksi.
2. Notkista tuorejuusto lusikalla. Levitä tuorejuustoa vesimelonipalojen päälle.
3. Kuori pistaasipähkinät ja leikkaa veitsellä karkeaksi rouheeksi. Ripottele pähkinärouhetta juuston päälle. Valuta pinnalle hieman balsamicosiirappia. Koristele mintun tai korianterin lehdillä.
Valmistusaika: 15 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: 8 e
Gluteeniton hirssikakku on kuorrutettu hunajaisella suklaalla.
Stockfood/Tekstikuva
Kenwood
Hanna Linnakko
Leuanveto on tehokas liike esimerkiksi hauiksille.
Lauri Kalima
Stockfood
Helmikuun GEOn kannessa olevan saukon kuvasi Greg Lecoeur.
Antti Pihlajaniemi
Viiden liikkeen keskivartalotreeni tuottaa takuuvarmoja tuloksia.
Lauri Kalima
Pekka Kokko kuvasi kurkien tanssin suolammella Lappeenrannassa.
Pekka Kokko
Jos haluaa todella keskittyä, puhelin kannattaa piilottaa katseelta kokonaan.
Soturi 2 vahvistaa erityisesti reisiä.
Isma Valkama
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 2618356-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 2618356-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.