Fabian Björk
Sanna Kekäläinen kuvausavustaja Jaana Tolonen
4 annosta
2 kananmunaa
2 avokadoa
1 rkl limettimehua
6 dl versoseosta tai muuta maukasta salaattia
8 viipaletta pekonia
2 dl pensasmustikoita
Kastike:
2 rkl limettimehua
1 tl dijoninsinappia
1 tl juoksevaa hunajaa
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
4 rkl oliiviöljyä
1. Keitä kananmunat haluamaasi kypsyyteen. Jäähdytä munat. Kuori ja lohko ne.
2. Tee salaatti. Sekoita limettimehu, sinappi, hunaja ja mausteet keskenään. Lisää öljy ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
3. Viipaloi avokadot ja pirskottele päälle limettimehua tummumisen ehkäisemiseksi.
4. Laita salaatti kulhoon. Valuta päälle kastiketta ja sekoita.
5. Paista pekonit ja viipaloi ne. Nosta salaatille mustikoiden, avokadon ja kananmunien kanssa.
Valmistusaika: 20 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: noin 15 e
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2