Fabian Björk
Sanna Kekäläinen kuvausavustaja Jaana Tolonen
noin 8 palaa
3 munaa
1 ½ dl sokeria
2 dl kevytmaitoa
1 dl kuohukermaa
2 tl vaniljasokeria
2 ½ dl jauhoja
5 dl karhunvatukoita
1 dl rouhittua valkosuklaata
Vuoan voiteluun:
voita
Päälle:
tomusokeria
Tarjoiluun:
kermavaahtoa
1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Voitele noin 2 litran vetoinen uunivuoka.
2. Vatkaa munat ja sokeri keskenään. Lisää muut aineet. Kaada ohut kerros taikinaa vuokaan ja kypsennä 200-asteissa uunissa noin 5 minuuttia. Lado hedelmät hyytyneen pohjan päälle ja kaada loppu taikina vuokaan. Ripottele pinnalle sokeria ja paista vielä noin 25 minuuttia, kunnes taikina ei tikulla kokeiltaessa tartu ja pinta on kauniin värinen.
3. Siivilöi pinnalle tomusokeria. Tarjoa lämpimänä kermavaahdon kanssa.
Valmistusaika: 10 min + 30 min
Vaikeusaste: helpohko
Hinta: noin 16 e
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2