Fabian Björk
Sanna Kekäläinen kuvausavustaja Jaana Tolonen
4–6 annosta
8 dl kevyt- tai täysmaitoa
2 rkl fariinisokeria
1 rkl kidesokeria
½ tl suolaa
4 dl kaurahiutaleita
Kanelisokeri:
4 rkl sulatettua voita
3 rkl fariinisokeria
2 tl kanelia
Päälle:
50 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
1 rkl kevytmaitoa
1 tl vaniljasokeria
¾ dl tomusokeria
Mustikkapikahillo:
3 dl mustikoita
1 dl hillosokeria
1. Tee ensi mustikkahillo. Mittaa marjat ja sokeri kattilaan. Kiehauta seos ja anna porista noin 5 minuuttia. Jäähdytä.
2. Tee puuro. Kuumenna kattilassa maito, sokerit ja suola. Lisää hiutaleet ja keitä pakkaukseen ohjeen mukaan välillä sekoitellen. Ota kattila pois liedeltä, laita kansi päälle ja anna hautua sillä aikaa, kun teet päällykset.
3. Tee kanelisokeri. Sulata voi. Lisää joukkoon sokeri ja kaneli. Sekoita puuroon raidoiksi.
4. Kuumenna tuorejuustoa hetki mikrossa tai kattilassa, kunnes se muuttuu löysemmäksi. Lisää maito ja sokerit.
5. Annostele mustikkahillo kulhoihin. Lusikoi päälle puuro. Laita päälle tuorejuustoseosta.
Valmistusaika: 15 min + 10 min
Vaikeusaste: helpohko
Hinta: noin 11 e
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2