Hanna Linnakko
Sanna Kekäläinen
4 pientä annosta
2 dl vispikermaa
100 g tummaa tai maitosuklaata rouhittuna
½ tl jauhettua kanelia
¼ tl jauhettua kardemummaa
muutama kierros kuivattua chiliä myllystä
Tarjoiluun:
raastettua suklaata, marjoja
1. Mittaa 0,5 dl kermaa kattilaan. Lisää suklaa ja lämmitä miedolla lämmöllä, kunnes suklaa sulaa. Lisää mausteet ja sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
2. Vatkaa kerma löysähköksi vaahdoksi. Sekoita suklaasulan kanssa. Jaa seos pieniin tarjoiluastioihin, esimerkiksi espressokuppeihin.
3. Nosta jääkaappiin ja anna tasaantua vähintään tunnin verran. Voit myös nostaa maljat pakastimeen noin puoleksi tunniksi. Koristele suklaalastuilla ja halutessasi marjoilla.
Valmistusaika: 15 min + 1,5 h
Vaikeusaste: helppo
Hinta: noin 5 e
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2