Arto Vuohelainen
Suvi Rüster
4 annosta
3 dl (100 g) kokonaisia kuorittuja manteleita
5 dl riisi- tai kauramaitoa
3 dl puolukoita
1 dl mustikoita
1 banaani
1 dl kuivattuja pehmeitä taateleita
1 dl kauramannaa
3 rkl hunajaa
1 tl vaniljasokeria
1. Paahda manteleita kuivalla, kuumalla pannulla 2–3 minuuttia, kunnes ne ovat kullan ruskeita.
2. Mittaa kaikki puuron ainekset tehosekoittimen kulhoon ja pyöräytä tasaiseksi puuroksi. Jos puuro tuntuu liian jäykältä, lisää riisimaitoa. Ripottele pinnalle halutessasi tuoreita tai pakastettuja puolukoita.
Valmistusaika: 10 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: 8 e
Huom!
Hinnat on laskettu sillä perusteella, että marjat on kerätty itse.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ