Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Opas
Resepti

Hanna Linnakko

San­na Ke­kä­läi­nen

6.11.2018

Rustiikkinen sipulikeitto

Sipulikeitto on edullinen ja mehevä ruoka viileneviin iltoihin. Tarjoa juustovoileipien kanssa tai kuorruta keitto meheväksi.

4 an­nos­ta

5 isoh­koa kel­ta­si­pu­lia (noin 800 g)

2 rkl öl­jyä

2 dl sii­de­riä

1 l liha- tai kas­vis­lien­tä

1 tl kui­vat­tua tim­ja­mia

1 tl so­ke­ria

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

Tar­joi­luun:

maa­lais­lei­vät

juus­to­raas­te

1. Kuo­ri si­pu­lit ja vii­pa­loi ohuik­si pa­loik­si. Kuul­lo­ta mie­dol­la läm­möl­lä öl­jys­sä noin 15 mi­nuut­tia. Kään­te­le si­pu­lei­ta hau­du­tuk­sen ai­ka­na. Varo, et­tei­vät ne pala tai saa vä­riä. Li­sää sii­de­ri ja liha- tai kas­vis­lie­mi. Maus­ta tim­ja­mil­la, so­ke­ril­la ja pip­pu­ril­la.

2. An­na po­ris­ta kan­nen al­la kes­ki­läm­möl­lä vä­hin­tään 20 mi­nuut­tia.

3. Tar­joa esi­mer­kik­si juus­to­lei­pien kans­sa. Voit myös kuor­rut­taa si­pu­li­kei­ton: Voi­te­le maa­lais­lei­vät voil­la. Pai­ne­le pääl­le ra­jus­ti juus­to­raas­tet­ta. Pais­ta lei­piä 225-as­tei­ses­sa uu­nis­sa 2–5 mi­nuut­tia, kun­nes juus­to su­laa ja saa kau­niin vä­rin. Nos­ta lei­vät an­nos­ten pääl­le.

Val­mis­tu­sai­ka: 15 min + 35 min

Vai­keu­sas­te: help­po

Hin­ta: noin 4 e

Lue Myös

Herkullinen juustopiiras on päällystettynä juhlien maukas suolapala

Broilerimole

Broilerimole

Reetta Pasanen

Broilerimolen tomaat­ti­kas­tikkeen salaisuus on tumma suklaa

Reetta Pasanen

Parsa on kevään merkki – 4 herkullista parsareseptiä

Herkullinen juustopiiras on päällystettynä juhlien maukas suolapala

Broilerimole

Broilerimole

Reetta Pasanen

Broilerimolen tomaat­ti­kas­tikkeen salaisuus on tumma suklaa

Reetta Pasanen

Parsa on kevään merkki – 4 herkullista parsareseptiä

FABIAN BJORK

Suolaiset keksit ja juustokranssi

Poimi villiyrttejä ja sekoita maukas vuohenjuusto-hortasalaatti musta­he­ru­kan­leh­ti­kas­ti­keeella

Tacos al pastor eli possu-ananastacot tirisevät vartaassa hitaasti meheviksi

FABIAN BJORK

Paista blinit rapeiksi vohveleiksi

FABIAN BJORK

Tee ihanan helppoa ja gluteenitonta nyhtöpullaa

Paras suppi­lo­vah­ve­ro­re­septi x 6

FABIAN BJORK

Paista blinit rapeiksi vohveleiksi

FABIAN BJORK

Tee ihanan helppoa ja gluteenitonta nyhtöpullaa

Paras suppi­lo­vah­ve­ro­re­septi x 6

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.