Hanna Linnakko
Sanna Kekäläinen
4 annosta
2 isoa sipulia
2 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
400 g juuriselleriä
1 kotimainen kirpeähkö omena
1 kg karitsanpaistia
3 rkl rypsiöljyä
suolaa, pippuria
1 plo (0,33 dl) kuivaa siideriä
1 tl dijoninsinappia, mielellään karkeaa
4 oksaa rosmariinia
4 oksaa timjamia
2 laakerinlehteä
(kasvislientä)
Tarjoiluun:
perunamuusia, paistettua lehtikaalia
1. Kuori sipulit, juurekset ja omena. Paloittele ne. Kuutioi karitsa. Kuullota lihoihin kaunis väri padassa. Laita hetkeksi sivuun. Lisää kasvikset ja kuullota niitä muutama minuutti. Lisää pataan lihat, siideri, sinappi ja yrtit.
2. Kiehauta seos ja vähennä lämpö. Anna porista miedohkolla lämmöllä noin tunti tai kunnes liha on mureaa. Lisää halutessasi kasvislientä. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Tarjoa perunamuusin ja paistetun lehtikaalin kanssa.
Valmistusaika: 25 min + 1 t
Vaikeusaste: helpohko
Hinta: noin 26 e
FABIAN BJORK
FABIAN BJORK
FABIAN BJORK
FABIAN BJORK
Kesäkurpitsaa pullistelevat vohvelit tarjoillaan savulohitahnan kanssa.
Photography: Reetta Pasanen
FABIAN BJORK
FABIAN BJORK
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.