Hanna Linnakko
Sanna Kekäläinen
8–10 annosta
24 Oreo-keksiä
6 rkl voisulaa
2 prk (500 g) mascarponea
½ dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
2 tl sitruunamehua
100 g maitosuklaata
Päälle:
suklaata rouheena tai sulatettuna, marjoja
1. Laita leivinpaperi suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.
2. Rouhi keksit ja sekoita ne voisulan kanssa. Painele seos vuoan pohjalle. Nosta vuoka jääkaappiin siksi aikaa, kun teet täytteen.
3. Vatkaa mascarpone tasaiseksi. Jaa se kahteen kulhoon. Mausta toinen puolikas sokereilla ja sitruunamehulla. Levitä keksien päälle vuokaan. Nosta jääkaappiin puoleksi tunniksi.
4. Sulata maitosuklaa ja anna sen jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Sekoita lopun mascarponen kanssa. Lusikoi seos vuokaan. Nosta jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi. Koristele marjoilla ja suklaarouheella tai sulatetulla maitosuklaalla.
Valmistusaika: 25 min + 45 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: noin 15 e
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ