Hanna Linnakko
Sanna Kekäläinen
4 annosta
4 broilerin luullista rintafileetä
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
2 rkl vehnäjauhoja
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
0,33 l kuivahkoa siideriä
2 timjaminoksaa
2 dl ranskankermaa
2 rkl kokojyväsinappia
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
Paistamiseen:
rypsiöljyä
Tarjoiluun:
keitettyä riisiä, broccolinia tai vihreitä papuja
1. Taputtele broilerit kuiviksi talouspaperilla. Mausta suolalla ja pippurilla. Pyöräytä kevyesti jauhoissa. Paista kaunis väri pannulla öljyssä. Laita hetkeksi sivuun.
2. Kuori ja viipaloi sipulit. Lisää pannulle öljyä ja paista sipuleita muutama minuutti. Lisää broilerit ja kaada joukkoon siideri. Lisää timjami. Kiehauta seos ja vähennä lämpö keskilämmölle. Peitä kannella ja hauduta noin 20 minuuttia tai kunnes broileri on kypsää. Voit halutessasi tarkistaa kypsyyden paistolämpömittarilla. Liha on kypsää, kun mittari osoittaa 71 astetta.
3. Lisää pannulle ranskankerma ja sinappi. Kiehauta seos. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa riisin ja kasvisten kanssa.
Valmistusaika: 20 min + 15 min
Vaikeusaste: helpohko
Hinta: noin 20 e
Gnudit eli toscanalaiset, ricottasta tehdyt gnocchit maistuvat lempeän kermaisen kastikkeen kanssa. Jos kastikkeen teko tuntuu liian työläältä, oikaise ja sulata hieman voita. Raasta päälle parmesaania, ja sinulla on annos.
Sommittele syksy pastalautaselle. Paista sieniä timjamin kanssa ja lorota kastikkeeksi valkoviiniä. Päälle vielä kunnon keko parmesaania, niin uskomattoman umaminen pasta on valmis. Tähän pastaan sopivat niin suppikset, kantarellit kuin tatitkin.
Gnudit eli toscanalaiset, ricottasta tehdyt gnocchit maistuvat lempeän kermaisen kastikkeen kanssa. Jos kastikkeen teko tuntuu liian työläältä, oikaise ja sulata hieman voita. Raasta päälle parmesaania, ja sinulla on annos.
Sommittele syksy pastalautaselle. Paista sieniä timjamin kanssa ja lorota kastikkeeksi valkoviiniä. Päälle vielä kunnon keko parmesaania, niin uskomattoman umaminen pasta on valmis. Tähän pastaan sopivat niin suppikset, kantarellit kuin tatitkin.
Fabian Björk
Fabian Björk
Fabian Björk
Uunissa kypsyvä hillo on superhelppo valmistaa: marjat pellille, loraus vettä, sokeria ja mieleisiä mausteita joukkoon ja uuni hoitaa loput. Kirpeän makea marjahillo maistuu ihanalta voimakkaiden juustojen, muurikkalettujen ja vaniljajäätelön kanssa. Pieni ripaus mustapippuria terävöittää maun. Tuias-keramiikkamuki Skafferista Porvoosta.
Uunissa kypsyvä hillo on superhelppo valmistaa: marjat pellille, loraus vettä, sokeria ja mieleisiä mausteita joukkoon ja uuni hoitaa loput. Kirpeän makea marjahillo maistuu ihanalta voimakkaiden juustojen, muurikkalettujen ja vaniljajäätelön kanssa. Pieni ripaus mustapippuria terävöittää maun. Tuias-keramiikkamuki Skafferista Porvoosta.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2