Hanna Linnakko
Sanna Kekäläinen
4 annosta
4 broilerin luullista rintafileetä
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
2 rkl vehnäjauhoja
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
0,33 l kuivahkoa siideriä
2 timjaminoksaa
2 dl ranskankermaa
2 rkl kokojyväsinappia
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
Paistamiseen:
rypsiöljyä
Tarjoiluun:
keitettyä riisiä, broccolinia tai vihreitä papuja
1. Taputtele broilerit kuiviksi talouspaperilla. Mausta suolalla ja pippurilla. Pyöräytä kevyesti jauhoissa. Paista kaunis väri pannulla öljyssä. Laita hetkeksi sivuun.
2. Kuori ja viipaloi sipulit. Lisää pannulle öljyä ja paista sipuleita muutama minuutti. Lisää broilerit ja kaada joukkoon siideri. Lisää timjami. Kiehauta seos ja vähennä lämpö keskilämmölle. Peitä kannella ja hauduta noin 20 minuuttia tai kunnes broileri on kypsää. Voit halutessasi tarkistaa kypsyyden paistolämpömittarilla. Liha on kypsää, kun mittari osoittaa 71 astetta.
3. Lisää pannulle ranskankerma ja sinappi. Kiehauta seos. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa riisin ja kasvisten kanssa.
Valmistusaika: 20 min + 15 min
Vaikeusaste: helpohko
Hinta: noin 20 e
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ