FABIAN BJORK
Ohje ja tyyli Suvi Rüster kuva Fabian Björk
Omenainen ohrauunipuuro
4 annosta
1 l täysmaitoa
1 ½ dl esikypsytettyjä ohrasuurimoita
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
½ vaniljatangon sisus
2 dl omenaraastetta
Pinnalle:
25 g voita
½ dl pekaanipähkinöitä
2–3 rkl fariinisokeria
1. Mittaa uunivuokaan maito, ohrasuurimot, suola ja sokeri. Raaputa joukkoon puolikkaan vaniljatangon sisus. Lisää omenaraaste ja sekoita. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 60 minuuttia.
2. Lisää uunipuuron päälle voinokareita, pekaanipähkinöitä ja fariinisokeria. Jatka kypsentämistä vielä 15 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoile vaahdotetun kerman kanssa.
Valmistusaika: 1 h 25 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: 6 e
FABIAN BJORK
Mokkabebeleivokset voi valmistaa isona eränä uunipellillä.
Martti Järvi
Martti Järvi
Mansikkasoseella marmoroitu juustokakku on näyttävä juhlaleivonnainen. Paista kakku mielellään edellisenä päivänä, niin maut tasaantuvat ja rakenteesta tulee täydellinen.
Martti Järvi
Mokkabebeleivokset voi valmistaa isona eränä uunipellillä.
Martti Järvi
Martti Järvi
Mansikkasoseella marmoroitu juustokakku on näyttävä juhlaleivonnainen. Paista kakku mielellään edellisenä päivänä, niin maut tasaantuvat ja rakenteesta tulee täydellinen.
Martti Järvi
Photography: Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
Sillisalaatti kauden vihannesten ja mädin kera.
Photography: Reetta Pasanen
Kylmien kesäruokien parhaat: snapsigraavattu lohi, skagenröra, uudet perunat ja sillivati.
Reetta Pasanen
Fabian Björk
Sillisalaatti kauden vihannesten ja mädin kera.
Photography: Reetta Pasanen
Kylmien kesäruokien parhaat: snapsigraavattu lohi, skagenröra, uudet perunat ja sillivati.
Reetta Pasanen
Fabian Björk
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2