FABIAN BJORK
Ohjeet ja tyyli Sanna Kekäläinen
Gluteeniton yhtöpulla
1 pkt (450 g) gluteenitonta valmispullataikinaa (Pirkka)
50 g voita
1 dl ruokokide- tai fariinisokeria
1 rkl kanelia
Vuoan voiteluun:
1 rkl voita
1. Sulata ja kohota valmistaikina pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Pyörittele taikinasta pieniä palloja.
3. Sulata voi. Yhdistä sokeri ja kaneli keskenään. Kasta pullapallo ensin voihin ja sitten kanelisokeriin. Laita pallot pieneen pinnoitettuun ja voideltuun kakkuvuokaan kerroksittain. Anna kohota 10 minuuttia.
4. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 25 minuuttia tai kunnes pulla on kypsä. Anna jäähtyä noin 5 minuuttia ja kumoa tarjoiluvadille.
Huom. Gluteenittomasta pullataikinasta tehtynä monkey bread on matalampi kuin gluteenia sisältävästä taikinasta valmistettu.
Valmistusaika: 15 min + kohottamiseen ja paistamiseen 1 t 15 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: noin 7,5 e
FABIAN BJORK
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2