Fabian Björk
Ohje ja tyyli Sanna Kekäläinen
Ihana valkosuklaa-tiramisu
4–6 annosta
100 g valkosuklaata
noin 1 ½ dl espressoa
½ dl mantelilikööriä
400 g vadelmia tai mansikoita
2 dl kuohukermaa
1 prk (250 g) mascarponea
1 dl tomusokeria
noin 12 kpl Savoiardi-keksejä
1. Raasta valkosuklaa. Mausta kahvi liköörillä. Jos käytät mansikoita, viipaloi ne.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon mascarpone ja sokeri.
3. Kasta keksit espressoon. Laita puolet kekseistä tarjoiluastiaan. Lusikoi päälle puolet kerma-mascarponeseoksesta. Asettele päälle marjoja ja puolet valkosuklaaraasteesta.
4. Tee toinen samanlainen kerros. Peitä kelmulla ja anna makujen tasaantua viileässä tunnin verran. Koristele halutessasi pinta ennen tarjoilua marjoilla.
Valmistumisaika: 25 min + 1 t viileässä
Vaikeusaste: helppo
Hinta: 15 e
Fabian Björk
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ