Fabian Björk
Ohje ja tyyli Sanna Kekäläinen
Ihana valkosuklaa-tiramisu
4–6 annosta
100 g valkosuklaata
noin 1 ½ dl espressoa
½ dl mantelilikööriä
400 g vadelmia tai mansikoita
2 dl kuohukermaa
1 prk (250 g) mascarponea
1 dl tomusokeria
noin 12 kpl Savoiardi-keksejä
1. Raasta valkosuklaa. Mausta kahvi liköörillä. Jos käytät mansikoita, viipaloi ne.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon mascarpone ja sokeri.
3. Kasta keksit espressoon. Laita puolet kekseistä tarjoiluastiaan. Lusikoi päälle puolet kerma-mascarponeseoksesta. Asettele päälle marjoja ja puolet valkosuklaaraasteesta.
4. Tee toinen samanlainen kerros. Peitä kelmulla ja anna makujen tasaantua viileässä tunnin verran. Koristele halutessasi pinta ennen tarjoilua marjoilla.
Valmistumisaika: 25 min + 1 t viileässä
Vaikeusaste: helppo
Hinta: 15 e
Fabian Björk
Kesäkurpitsaa pullistelevat vohvelit tarjoillaan savulohitahnan kanssa.
Photography: Reetta Pasanen
Kesäkurpitsaa pullistelevat vohvelit tarjoillaan savulohitahnan kanssa.
Photography: Reetta Pasanen
FABIAN BJORK
Mansikkainen masariinitorttu
Photography: Reetta Pasanen
Yrttinen juustokakku
Reetta Pasanen
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2