FABIAN BJORK
Ohjeet ja tyyli Suvi Rüster
Punajuuri-graavisiikatartar
15 min • helppo • 10 e
4–6 annosta
200 g graavisiikafileetä
1 etikkapunajuuri
½ pieni sipuli
½ omena
3 rkl hienonnettua tilliä
2 rkl pieniä kapriksia
1 rkl oliiviöljyä
Lisäksi:
1 prk (120 g) smetanaa
1. Leikkaa graavisiika pieniksi kuutioiksi. Kuutioi punajuuri. Kuori ja hienonna sipuli. Pese omena, poista siemenkota ja leikkaa kuutioiksi. Hienonna tilli. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Tarjoile blinien lisukkeena smetanan kanssa.
FABIAN BJORK
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ