FABIAN BJORK
Ohjeet ja tyyli Suvi Rüster
Punajuuri-graavisiikatartar
15 min • helppo • 10 e
4–6 annosta
200 g graavisiikafileetä
1 etikkapunajuuri
½ pieni sipuli
½ omena
3 rkl hienonnettua tilliä
2 rkl pieniä kapriksia
1 rkl oliiviöljyä
Lisäksi:
1 prk (120 g) smetanaa
1. Leikkaa graavisiika pieniksi kuutioiksi. Kuutioi punajuuri. Kuori ja hienonna sipuli. Pese omena, poista siemenkota ja leikkaa kuutioiksi. Hienonna tilli. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Tarjoile blinien lisukkeena smetanan kanssa.
FABIAN BJORK
FABIAN BJORK
FABIAN BJORK
FABIAN BJORK
Kesäkurpitsaa pullistelevat vohvelit tarjoillaan savulohitahnan kanssa.
Photography: Reetta Pasanen
Sillisalaatti kauden vihannesten ja mädin kera.
Photography: Reetta Pasanen
Kylmien kesäruokien parhaat: snapsigraavattu lohi, skagenröra, uudet perunat ja sillivati.
Reetta Pasanen
Fabian Björk
Sillisalaatti kauden vihannesten ja mädin kera.
Photography: Reetta Pasanen
Kylmien kesäruokien parhaat: snapsigraavattu lohi, skagenröra, uudet perunat ja sillivati.
Reetta Pasanen
Fabian Björk
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2