FABIAN BJORK
Ohjeet ja tyyli Suvi Rüster
Punajuuri-graavisiikatartar
15 min • helppo • 10 e
4–6 annosta
200 g graavisiikafileetä
1 etikkapunajuuri
½ pieni sipuli
½ omena
3 rkl hienonnettua tilliä
2 rkl pieniä kapriksia
1 rkl oliiviöljyä
Lisäksi:
1 prk (120 g) smetanaa
1. Leikkaa graavisiika pieniksi kuutioiksi. Kuutioi punajuuri. Kuori ja hienonna sipuli. Pese omena, poista siemenkota ja leikkaa kuutioiksi. Hienonna tilli. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Tarjoile blinien lisukkeena smetanan kanssa.
FABIAN BJORK
Photography: Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
Pullissa on marjaisat kierteet. Ne ovat supermeheviä sellaisinaan, mutta amerikkalaisen herkkuhuipennuksen niihin saa levittämällä päälle hieman tuorejuustokuorrutusta.
Punajuurta, granaattiomenaa, kvinoaa ja appelsiininen kastike. Niistä on talven mehevin salaatti tehty! Maistuu muillekin kuin kasvissyöjille.
Punajuurta, granaattiomenaa, kvinoaa ja appelsiininen kastike. Niistä on talven mehevin salaatti tehty! Maistuu muillekin kuin kasvissyöjille.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2