FABIAN BJORK
Sanna Kekäläinen
Pienet avokadoskagenit
20 min • helppo • noin 18 e
8 annosta
8 viipaletta vaaleaa leipää
2 avokadoa
2 tl sitruunamehua
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
Skagen:
1 pieni punasipuli
2 rkl sitruunamehua
2 tl sitruunan kuoriraastetta
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
400 g sulatettuja katkarapuja
noin 3 rkl majoneesia
3 rkl hienonnettua ruohosipulia
1. Kuori sipuli ja leikkaa se pienenpieniksi paloiksi. Laita kulhoon sitruunamehun ja kuoriraasteen kanssa. Lisää suola ja pippuri. Anna maustua vähintään 5 minuuttia.
2. Taputtele katkaravut kuiviksi. Yhdistä sipulin, majoneesin ja hienonnetun ruohosipulin kanssa. Laita majoneesia vain sen verran, että seos on tanakkaa.
3. Tee halutessasi leivistä pyöreitä tai irrota reunat. Paahda leivät. Kuori avokadot ja poista kivet. Nosta avokadoviipaleita leivälle. Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla. Nosta päälle skagenia.
FABIAN BJORK
Ankan rintafileistä valmistuu juhla-ateria helposti ja nopeasti. Tärkeintä fileiden kypsentämisessä on käyttää paistolämpömittaria, jotta lopputuloksesta tulee mehevä. Lisäksi tarjotaan paistettuja ruusukaaleja, hedelmiä ja sechuaninpippurilla maustettua kastiketta.
Martti Järvi
Ankan rintafileistä valmistuu juhla-ateria helposti ja nopeasti. Tärkeintä fileiden kypsentämisessä on käyttää paistolämpömittaria, jotta lopputuloksesta tulee mehevä. Lisäksi tarjotaan paistettuja ruusukaaleja, hedelmiä ja sechuaninpippurilla maustettua kastiketta.
Martti Järvi
Arto Vuohelainen
Uunissa kypsyvä hillo on superhelppo valmistaa: marjat pellille, loraus vettä, sokeria ja mieleisiä mausteita joukkoon ja uuni hoitaa loput. Kirpeän makea marjahillo maistuu ihanalta voimakkaiden juustojen, muurikkalettujen ja vaniljajäätelön kanssa. Pieni ripaus mustapippuria terävöittää maun. Tuias-keramiikkamuki Skafferista Porvoosta.
Uunissa kypsyvä hillo on superhelppo valmistaa: marjat pellille, loraus vettä, sokeria ja mieleisiä mausteita joukkoon ja uuni hoitaa loput. Kirpeän makea marjahillo maistuu ihanalta voimakkaiden juustojen, muurikkalettujen ja vaniljajäätelön kanssa. Pieni ripaus mustapippuria terävöittää maun. Tuias-keramiikkamuki Skafferista Porvoosta.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2