FABIAN BJORK
Sanna Kekäläinen
Pienet avokadoskagenit
20 min • helppo • noin 18 e
8 annosta
8 viipaletta vaaleaa leipää
2 avokadoa
2 tl sitruunamehua
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
Skagen:
1 pieni punasipuli
2 rkl sitruunamehua
2 tl sitruunan kuoriraastetta
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
400 g sulatettuja katkarapuja
noin 3 rkl majoneesia
3 rkl hienonnettua ruohosipulia
1. Kuori sipuli ja leikkaa se pienenpieniksi paloiksi. Laita kulhoon sitruunamehun ja kuoriraasteen kanssa. Lisää suola ja pippuri. Anna maustua vähintään 5 minuuttia.
2. Taputtele katkaravut kuiviksi. Yhdistä sipulin, majoneesin ja hienonnetun ruohosipulin kanssa. Laita majoneesia vain sen verran, että seos on tanakkaa.
3. Tee halutessasi leivistä pyöreitä tai irrota reunat. Paahda leivät. Kuori avokadot ja poista kivet. Nosta avokadoviipaleita leivälle. Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla. Nosta päälle skagenia.
FABIAN BJORK
Sommittele syksy pastalautaselle. Paista sieniä timjamin kanssa ja lorota kastikkeeksi valkoviiniä. Päälle vielä kunnon keko parmesaania, niin uskomattoman umaminen pasta on valmis. Tähän pastaan sopivat niin suppikset, kantarellit kuin tatitkin.
Fabian Björk
Sommittele syksy pastalautaselle. Paista sieniä timjamin kanssa ja lorota kastikkeeksi valkoviiniä. Päälle vielä kunnon keko parmesaania, niin uskomattoman umaminen pasta on valmis. Tähän pastaan sopivat niin suppikset, kantarellit kuin tatitkin.
Fabian Björk
Fabian Björk
Fabian Björk
Hanna Linnakko
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2