FABIAN BJORK
Sanna Kekäläinen
Pienet avokadoskagenit
20 min • helppo • noin 18 e
8 annosta
8 viipaletta vaaleaa leipää
2 avokadoa
2 tl sitruunamehua
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
Skagen:
1 pieni punasipuli
2 rkl sitruunamehua
2 tl sitruunan kuoriraastetta
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
400 g sulatettuja katkarapuja
noin 3 rkl majoneesia
3 rkl hienonnettua ruohosipulia
1. Kuori sipuli ja leikkaa se pienenpieniksi paloiksi. Laita kulhoon sitruunamehun ja kuoriraasteen kanssa. Lisää suola ja pippuri. Anna maustua vähintään 5 minuuttia.
2. Taputtele katkaravut kuiviksi. Yhdistä sipulin, majoneesin ja hienonnetun ruohosipulin kanssa. Laita majoneesia vain sen verran, että seos on tanakkaa.
3. Tee halutessasi leivistä pyöreitä tai irrota reunat. Paahda leivät. Kuori avokadot ja poista kivet. Nosta avokadoviipaleita leivälle. Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla. Nosta päälle skagenia.
FABIAN BJORK
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ