Artikkeli

Raikas mansikkarahka Marianne-karkkirouheella

Perinteinen mansikkarahka piristyy joukkoon sekoitetutusta Marianne-karkkirouheesta. kermarahkan täyteläinen maku sopii loistavasti mansikan pariksi.

Man­sik­ka-ma­ri­an­ne­rah­ka­kul­ho

15 min . help­po . 8 e

4 an­nos­ta

1 prk (2 dl) kuo­hu­ker­maa

1 prk (200 g) ker­ma­rah­kaa

1 dl to­mu­so­ke­ria

½ dl Ma­ri­an­ne Crush -rou­het­ta

5 dl man­si­koi­ta

Ko­ris­teek­si:

man­si­koi­ta

1. Vat­kaa ker­ma vaah­dok­si. Se­koi­ta kul­hos­sa ker­ma­rah­ka, to­mu­so­ke­ri ja ka­ra­mel­li­rou­he.

2. Pois­ta man­si­kois­ta kan­nat, huuh­te­le tar­vit­ta­es­sa ja leik­kaa pie­nik­si kuu­ti­oik­si. Se­koi­ta ker­ma­rah­kan jouk­koon. Nos­te­le jouk­koon kuo­hu­ker­ma.

3. An­nos­te­le jäl­ki­ruo­ka­kul­hoi­hin. Ko­ris­te­le man­sik­ka­vii­pa­leil­la.