Mansikka-mariannerahkakulho
15 min . helppo . 8 e
4 annosta
1 prk (2 dl) kuohukermaa
1 prk (200 g) kermarahkaa
1 dl tomusokeria
½ dl Marianne Crush -rouhetta
5 dl mansikoita
Koristeeksi:
mansikoita
1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kulhossa kermarahka, tomusokeri ja karamellirouhe.
2. Poista mansikoista kannat, huuhtele tarvittaessa ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Sekoita kermarahkan joukkoon. Nostele joukkoon kuohukerma.
3. Annostele jälkiruokakulhoihin. Koristele mansikkaviipaleilla.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ