Pho-keitto
Suvi Rüster
Pikainen pho-keitto
30 min . helppo . 20 e
4 annosta
Liemi:
1 l vettä
2 lihafondikuutiota
pieni pala inkivääriä
1 kanelitanko
4 neilikkaa
2 tähtianista
10 kokonaista mustapippuria
2 rkl soijakastiketta
3 rkl kalakastiketta
Lisäksi:
noin 300 g naudan lehtipihviä
200 g broccolinia
1 punainen chili
¼ punasipulia
1 ruukku korianteria
100 g tulista silmusalaattia tai 1 ps (80 g) babypinaattia
1. Mittaa kattilaan vesi ja lihafondikuutiot. Kiehauta.
2. Kuori ja viipaloi inkivääri. Lisää kattilaan kaikki mausteet, soijakastike ja kalakastike. Keitä lientä 10–15 minuuttia. Nosta mausteet liemestä.
3. Leikkaa lehtipihvit suikaleiksi. Huuhtele broccolinit, leikkaa paloiksi. Lisää lihasuikaleet ja broccolinit liemen joukkoon.
4. Huuhtele chili, halkaise ja poista valkoiset siemenkalvot ja siemenet, viipaloi. Kuori, halkaise ja suikaloi punasipuli. Hienonna korianteri. Huuhtele pinaatti tarvittaessa lävikössä.
5. Nostele keittokulhoihin punasipulia ja chiliä. Kauho päälle keittoa. Lisää tulista silmusalaattia tai pinaattia sekä korianteria.
Pho-keitto
Hunajapaahdetut palsternakat.
Punajuurta, granaattiomenaa, kvinoaa ja appelsiininen kastike. Niistä on talven mehevin salaatti tehty! Maistuu muillekin kuin kasvissyöjille.
Hunajapaahdetut palsternakat.
Punajuurta, granaattiomenaa, kvinoaa ja appelsiininen kastike. Niistä on talven mehevin salaatti tehty! Maistuu muillekin kuin kasvissyöjille.
Britakakku kruunaa kahvipöydän. Näyttävän herkun saat, kun koristelet britan syötävilla kukilla ja tuoreilla marjoilla.
Reetta Pasanen
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2