Suvi Rüster kuva Martti Järvi
Lakkoja ja kinuskitiramisua
15 min • helppo • 12 e
4 annosta
4 Savoiardi-keksiä
½ dl vahvaa kahvia
1 rkl sokeria
1 dl kuohukermaa
200 g mascarponea tai tuorejuustoa
2 tl vaniljasokeria
2 dl lakkoja
1 dl kinuskikastiketta
1. Sekoita kahvi ja sokeri lautasella. Kasta keksit kahviin ja nosta jälkiruokamaljojen pohjalle.
2. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Sekoita mascarpone ja vaniljasokeri. Sekoita joukkoon myös kermavaahto.
3. Nostele kermavaahto-tuorejuustoseos jälkiruokamaljoihin. Lisää lakat ja kinuskikastike. Murustele päälle halutessasi Savoiardi-keksejä.
Fabian Björk
FABIAN BJÖRK
Fabian Björk
FABIAN BJÖRK
FABIAN BJORK
Photography: Reetta Pasanen
FABIAN BJORK
Reetta Pasanen
Hanna Linnakko
Voit sekoittaa mokkarahkapuuron illalla jääkaappiin valmiiksi, niin chiansiemenet turpoavat ja tukevoittavat rakenteen.
Reetta Pasanen
Hanna Linnakko
Voit sekoittaa mokkarahkapuuron illalla jääkaappiin valmiiksi, niin chiansiemenet turpoavat ja tukevoittavat rakenteen.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.