Artikkeli

Suvi Rüster kuva Mart­ti Jär­vi

Helppo kinuskitiramisu

Viikon­lop­pu­a­terian jälkiruoaksi kootaan maljoihin helppo ja herkullinen kinuskitiramisu. Herkku tarjotaan lakkojen kanssa.

Lak­ko­ja ja ki­nus­ki­ti­ra­mi­sua

15 min • help­po • 12 e

4 an­nos­ta

4 Sa­voi­ar­di-kek­siä

½ dl vah­vaa kah­via

1 rkl so­ke­ria

1 dl kuo­hu­ker­maa

200 g mas­car­po­nea tai tuo­re­juus­toa

2 tl va­nil­ja­so­ke­ria

2 dl lak­ko­ja

1 dl ki­nus­ki­kas­ti­ket­ta

1. Se­koi­ta kah­vi ja so­ke­ri lau­ta­sel­la. Kas­ta kek­sit kah­viin ja nos­ta jäl­ki­ruo­ka­mal­jo­jen poh­jal­le.

2. Vat­kaa ker­ma löy­säk­si vaah­dok­si. Se­koi­ta mas­car­po­ne ja va­nil­ja­so­ke­ri. Se­koi­ta jouk­koon myös ker­ma­vaah­to.

3. Nos­te­le ker­ma­vaah­to-tuo­re­juus­to­se­os jäl­ki­ruo­ka­mal­joi­hin. Li­sää la­kat ja ki­nus­ki­kas­ti­ke. Mu­rus­te­le pääl­le ha­lu­tes­sa­si Sa­voi­ar­di-kek­se­jä.