Photography: Reetta Pasanen
Sanna Kekäläinen kuvat Reetta Pasanen
Grillipizza
20 min . helppo . noin 18 e
4 annosta
1 pkt (600 g) tuorepizzataikinaa
oliiviöljyä
Päällys:
1 prk (120 g) smetanaa
1 rkl sitruunamehua
1 tl raastettua sitruunankuorta
1 tl raastettua piparjuurta
½ tl mustapippuria myllystä
200 g kylmäsavustettua lohta
1 annos mummonkurkkuja (ohje vieressä)
Lisäksi:
marinoitua punasipulia, tilliä, mätiä
1. Muotoile taikinasta neljä pizzapohjaa. Sipaise niille kevyesti öljyä. Paista molemmilta puolilta grillissä, kunnes pohja on juuri ja juuri kypsä.
2. Mausta smetana sitruunamehulla, sitruunan kuoriraasteella, piparjuurella ja pippurilla. Levitä pizzoille. Nosta päälle lohta, kurkkua, sipulia, tilliä ja halutessasi mätiä. Tarjoile heti.
Vinkki: Pizzataikinapakkauksessa olevan tomaattikastikkeen voi käyttää pastaan tai keittoon.
Mummonkurkut
10 min . helppo . 1,5 e
4 annosta
1 kurkku
1 dl sokeria
1 tl suolaa
1 ½ dl vettä
½ dl väkiviinaetikkaa
2 rkl hienonnettua tilliä
1. Viipaloi kurkku. Laita se kulhoon.
2. Sekoita sokeri, suola, vesi ja etikka. Kaada kurkkujen joukkoon tillin kanssa. Laita kansi päälle ja hölskytä hyvin.
Photography: Reetta Pasanen
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ