Toffee-suklaahippukeksi pellillä
Sanna Kekäläinen
Toffee-suklaahippukeksi pellillä
20 min + 1 t . helppo . 9,5 e
noin 20 palaa
200 g huoneenlämpöistä voita
3 ½ dl fariinisokeria
2 kananmunankeltuaista
2 tl vaniljasokeria
4 ¼ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
150 g rouhittua suklaata (tummaa, maito- tai valkosuklaata)
100 g toffeekarkkeja pieninä paloina
1. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa joukkoon keltuaiset. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe. Sekoita hyvin. Lisää joukkoon suklaarouhe ja karkkipalat. Kääntele jauho-karkkiseos muiden aineiden joukkoon.
2. Laita leivinpaperi 20 x 26 cm:n kokoiseen vuokaan. Taputtele taikina vuokaan.
3. Paista 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä. Leikkaa paloiksi.
Toffee-suklaahippukeksi pellillä
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ