Toffee-suklaahippukeksi pellillä
Sanna Kekäläinen
Toffee-suklaahippukeksi pellillä
20 min + 1 t . helppo . 9,5 e
noin 20 palaa
200 g huoneenlämpöistä voita
3 ½ dl fariinisokeria
2 kananmunankeltuaista
2 tl vaniljasokeria
4 ¼ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
150 g rouhittua suklaata (tummaa, maito- tai valkosuklaata)
100 g toffeekarkkeja pieninä paloina
1. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa joukkoon keltuaiset. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe. Sekoita hyvin. Lisää joukkoon suklaarouhe ja karkkipalat. Kääntele jauho-karkkiseos muiden aineiden joukkoon.
2. Laita leivinpaperi 20 x 26 cm:n kokoiseen vuokaan. Taputtele taikina vuokaan.
3. Paista 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä. Leikkaa paloiksi.
Toffee-suklaahippukeksi pellillä
Ohuista omenaviipaleista syntyy kaunis ruusupiirakka helposti. Pohja on mehevä mantelimassan ansiosta.
Martti Järvi
fabian björk
Ohuista omenaviipaleista syntyy kaunis ruusupiirakka helposti. Pohja on mehevä mantelimassan ansiosta.
Martti Järvi
fabian björk
FABIAN BJORK
FABIAN BJORK
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.