Kolmen raaka-aineen sitruunarahkajäätelö saa olla huoneenlämmössä vartin verran ennen tarjoilua, niin maut ovat lempeästi sovussa ja hileinen rakenne pehmenee.
Martti Järvi
SUVI RÜSTER KUVA MARTTI JÄRVI
SITRUUNARAHKAJÄÄTELÖ
10 min + pakastus 4 tuntia . helppo . 6 e
4 annosta
1 prk (250 g) maitorahkaa
2 dl vaniljakastiketta
⅔ dl lemon curdia
Lisäksi
2 passionhedelmää
lemon curdia
1. Sekoita rahka ja vaniljakastike pakastuksen kestävässä kulhossa. Kuumenna lemon curdia mikrossa täydellä teholla noin 20 sekuntia. Nostele lemon curdia rennosti rahkaseoksen joukkoon. Pakasta noin 4 tuntia.
2. Ota jäätelö huoneenlämpöön varttia ennen tarjoilua. Nostele annoskulhoihin.
3. Halkaise passionit ja kaavi hedelmälihaa jäätelöannosten päälle. Valuta päälle vielä halutessasi lemon curdia.
Kolmen raaka-aineen sitruunarahkajäätelö saa olla huoneenlämmössä vartin verran ennen tarjoilua, niin maut ovat lempeästi sovussa ja hileinen rakenne pehmenee.
Martti Järvi
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2