Kolmen raaka-aineen sitruunarahkajäätelö saa olla huoneenlämmössä vartin verran ennen tarjoilua, niin maut ovat lempeästi sovussa ja hileinen rakenne pehmenee.
Martti Järvi
SUVI RÜSTER KUVA MARTTI JÄRVI
SITRUUNARAHKAJÄÄTELÖ
10 min + pakastus 4 tuntia . helppo . 6 e
4 annosta
1 prk (250 g) maitorahkaa
2 dl vaniljakastiketta
⅔ dl lemon curdia
Lisäksi
2 passionhedelmää
lemon curdia
1. Sekoita rahka ja vaniljakastike pakastuksen kestävässä kulhossa. Kuumenna lemon curdia mikrossa täydellä teholla noin 20 sekuntia. Nostele lemon curdia rennosti rahkaseoksen joukkoon. Pakasta noin 4 tuntia.
2. Ota jäätelö huoneenlämpöön varttia ennen tarjoilua. Nostele annoskulhoihin.
3. Halkaise passionit ja kaavi hedelmälihaa jäätelöannosten päälle. Valuta päälle vielä halutessasi lemon curdia.
Kolmen raaka-aineen sitruunarahkajäätelö saa olla huoneenlämmössä vartin verran ennen tarjoilua, niin maut ovat lempeästi sovussa ja hileinen rakenne pehmenee.
Martti Järvi
Ranskalainen pomelobroileri saa hedelmäisyyttä ja keväistä raikkautta pulleasta pomelosta.
Hanna Linnakko
Hanna Linnakko
Ranskalainen pomelobroileri saa hedelmäisyyttä ja keväistä raikkautta pulleasta pomelosta.
Hanna Linnakko
Hanna Linnakko
Hanna Linnakko
Arjen luksusherkku syntyy todella vaivattomasti vartissa. Gnocchien keitinveden kiehuessa paloitellaan parsakaalit, jotka keitetään yhdessä gnocchien kanssa. Kastikkeeksi valmispestoa ja päälle parmesaania.
Gnudit eli toscanalaiset, ricottasta tehdyt gnocchit maistuvat lempeän kermaisen kastikkeen kanssa. Jos kastikkeen teko tuntuu liian työläältä, oikaise ja sulata hieman voita. Raasta päälle parmesaania, ja sinulla on annos.
Gnudit eli toscanalaiset, ricottasta tehdyt gnocchit maistuvat lempeän kermaisen kastikkeen kanssa. Jos kastikkeen teko tuntuu liian työläältä, oikaise ja sulata hieman voita. Raasta päälle parmesaania, ja sinulla on annos.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2