Photography: Reetta Pasanen
Sanna Kekäläinen kuvat Reetta Pasanen
Bbq-maissiribsit
20 min . helppo . noin 8 e
4 annosta
4 pientä maissintähkää
4 rkl barbequekastiketta
4 rkl raastettua vintagecheddaria
4 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
2 dl chili- tai sitruunamajoneesia
1. Esikeitä maisseja suolatussa vedessä noin 5 minuuttia. Valuta vesi pois. Leikkaa maissi varovasti pitkittäin lohkoiksi.
2. Sivele maisseille bbq-kastiketta. Paista grillissä käännellen muutama minuutti, kunnes maissi on kauniin väristä.
3. Murustele päälle juustoa ja ripottele yrttejä. Tarjoa majoneesin kera.
Huom: Ohjeeseen kannattaa käyttää pieniä maissintähkiä, sillä niiden ydin on pehmeämpi eli lohkominen sujuu ketterämmin kuin isojen, kovempien maissintähkien.
Photography: Reetta Pasanen
Yhden astian reseptit ovat kiireisen pelastus. Paista lohi, perunat ja parsat samassa vuoassa uunissa ja tarjoa kyytipoikana skagenröraa. Toimii myös juhlavalla aterialla!
Orzo eli kreikkalainen riisinmuotoinen pasta on omiaan parsan kanssa. Keitä pasta ja parsa näppärästi samassa kattilassa ja surauta joukkoon pistaasilla aateloitu pesto.
Cocktail vaatii hieman valmisteluja, mutta on lopulta todella helppo valmistaa. Syksyinen punajuuri tuo shrub-drinkkiin sekä upean värin että makean maanläheisen maun.
Viola Minerva Virtamo
Yhden astian reseptit ovat kiireisen pelastus. Paista lohi, perunat ja parsat samassa vuoassa uunissa ja tarjoa kyytipoikana skagenröraa. Toimii myös juhlavalla aterialla!
Orzo eli kreikkalainen riisinmuotoinen pasta on omiaan parsan kanssa. Keitä pasta ja parsa näppärästi samassa kattilassa ja surauta joukkoon pistaasilla aateloitu pesto.
Cocktail vaatii hieman valmisteluja, mutta on lopulta todella helppo valmistaa. Syksyinen punajuuri tuo shrub-drinkkiin sekä upean värin että makean maanläheisen maun.
Viola Minerva Virtamo
Suomalaishenkisen carpaccion herkullisuuden salaisuus on laadukkaassa riistalihassa ja aromikkaassa juurisellerissä. Ohueksi siivutetut liha ja juuriselleri yhdessä parmesaanin ja sitruunan kanssa ovat suussasulava yhdistelmä. Poron voi halutessaan korvata jollakin muulla riistalla.
Viola Minerva Virtamo
Pehmeän kermainen posset on sitruunalla ja limetillä maustettu raikkaan makea jälkiruoka, jonka valmistukseen menee vain vartti. Voit valmistaa jälkiruoan jääkaappiin hyytymään tarjoilua edeltävänä päivänä.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2