Reseptit Koti ja keittiön arkisto
Kirpeän sitruunaisessa pashajäädykkeessä on sattumina sukaatteja ja pistaasipähkinöitä. Jälkiruoan viimeistelee mangokastike.
Unikonsiemen-sitruunakakut
Unikonsiemenillä maustetut sitruunakakut kruunaavat kahvipöydän. Leivo kahdeksan pientä sitruunakakkua tai yksi iso. Sitruunan kuoriraaste ja unikonsiemenet ovat kauniit koristeet kakkujen päällä.
Sitruunaiset kardemumma-mantelipavlovat
Päältä rapeat ja sisältä ihanan sitkeät mantelipavlovat tarjotaan kardemummamoussen ja sitruunatahnan kanssa.
Karamellisoitua ananasta
Karamellisoitu ananas maustetaan lorauksella sitrus- tai amarettoliköörillä. Ananakset saavat seurakseen vaniljajäätelöä. Päälle lusikoidaan passionhedelmää ja rouhitaan pistaasipähkinöitä.
Mehevän appelsiinkakun päällys tehdään kandeeramalla eli upottamalla appelsiinit kuumaan sokeriliemeen. Voit kandeerata myös marjoja. Kakun annetaan maustua pari tuntia tai seuraavaan päivään, jolloin maku syvenee.
Limetti-sitruunapiirakka
Limettipiiras on amerikkalaisten sitruunainen suosikkiherkku. Nam!
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2