Broilerimole
Reetta Pasanen
SANNA KEKÄLÄINEN
Broilerimole
25 min . helppo . 10,50 e
4 annosta
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 chili
3 rkl oliiviöljyä
2 tl jeeraa eli juustokuminaa
2 tl jauhettua korianteria
1 tl kuivattua chiliä myllystä
1 tl savupaprikajauhetta
¼ tl kanelia
4 broilerin rintafileetä
2 ½ dl kanalientä
200 g kuutioituja säilyketomaatteja
1 tl fariinisokeria
50 g mahdollisimman tummaa suklaata (80 %)
Tarjoiluun:
basmati- tai limettiriisiä
hienonnettua korianteria
kevätsipulia
limettilohkoja
1. Kuori ja hienonna sipulit. Poista chilistä kanta ja siemenet. Laita chilit ja sipulit tehosekoittimeen. Aja tahnaksi.
2. Paista tahnaa pannulla öljyssä sekoitellen muutama minuutti. Lisää mausteet ja paista noin minuutti lisää. Laita pannulle broilerit ja paista sekoitellen, kunnes broileri saa hieman väriä.
3. Kaada pannulle kanaliemi, tomaatit ja sokeri. Anna porista kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.
4. Ota broileri pois liemestä. Lisää paloiteltu suklaa liemeen. Kiehauta ja anna porista noin 3 minuuttia.
5. Tarjoile broileri kastikkeen, riisin, korianterin ja kevätsipulin kanssa. Purista päälle limettimehua juuri ennen tarjoilua.
Broilerimole
Reetta Pasanen
Omena-inkiväärishotti tehdään tuoreista omenista ja maustetaan limetillä.
Martti Järvi
Omena-inkiväärishotti tehdään tuoreista omenista ja maustetaan limetillä.
Martti Järvi
Ankan rintafileistä valmistuu juhla-ateria helposti ja nopeasti. Tärkeintä fileiden kypsentämisessä on käyttää paistolämpömittaria, jotta lopputuloksesta tulee mehevä. Lisäksi tarjotaan paistettuja ruusukaaleja, hedelmiä ja sechuaninpippurilla maustettua kastiketta.
Martti Järvi
Arto Vuohelainen
Gnudit eli toscanalaiset, ricottasta tehdyt gnocchit maistuvat lempeän kermaisen kastikkeen kanssa. Jos kastikkeen teko tuntuu liian työläältä, oikaise ja sulata hieman voita. Raasta päälle parmesaania, ja sinulla on annos.
Gnudit eli toscanalaiset, ricottasta tehdyt gnocchit maistuvat lempeän kermaisen kastikkeen kanssa. Jos kastikkeen teko tuntuu liian työläältä, oikaise ja sulata hieman voita. Raasta päälle parmesaania, ja sinulla on annos.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2