Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli
Ilman rasvaa leivotusta kakkutaikinasta tulee mehevä, kun osa jauhoista korvataan jauhetuilla pähkinöillä. Lempeää makeutta ja kosteutta antaa hunaja. Paksusta turkkilaisesta jogurtista ja hunajasta sekoitettu kastike ja kauden ihanat hedelmät viimeistelevät kakkunautinnon.

Ilman rasvaa leivotusta kakkutaikinasta tulee mehevä, kun osa jauhoista korvataan jauhetuilla pähkinöillä. Lempeää makeutta ja kosteutta antaa hunaja. Paksusta turkkilaisesta jogurtista ja hunajasta sekoitettu kastike ja kauden ihanat hedelmät viimeistelevät kakkunautinnon.

SUVI RÜSTER KU­VAT MART­TI JÄR­VI

6.4.2021

Mehevä, gluteeniton macada­mi­a­päh­ki­nä­kakku saa kylkeensä raikkaita hedelmiä ja hunaja­jo­gurt­ti­kas­tikkeen

Ilman rasvaa leivottu gluteeniton macada­mi­a­päh­ki­nä­kakku saa lempeää makeutta ja kosteutta hunajasta.

MA­CA­DA­MI­A­PÄH­KI­NÄ­KAK­KU

60 min . help­po . 10 e

12–15 pa­laa

3 dl ma­ca­da­mi­a­päh­ki­nöi­tä

2 dl glu­tee­ni­ton­ta vaa­le­aa jau­ho­se­os­ta

1 tl va­nil­ja­so­ke­ria

1 tl ka­ne­lia

½ tl jau­het­tua mus­kot­ti­päh­ki­nää

¼ tl suo­laa

6 ka­nan­mu­naa

1 dl hu­na­jaa

Pin­nal­le:

to­mu­so­ke­ria

Li­säk­si:

2 dl turk­ki­lais­ta jo­gurt­tia

5 rkl hu­na­jaa

vii­pa­loi­tu­ja kau­den he­del­miä ja mar­jo­ja, esi­mer­kik­si man­goa, pa­pai­jaa, kii­viä, kar­hun­va­tu­koi­ta

1. Kuu­men­na uu­ni 175 as­tee­seen. Hie­non­na päh­ki­nät mo­ni­toi­mi­ko­nees­sa jau­heek­si. Se­koi­ta jouk­koon glu­tee­ni­ton jau­ho­se­os, va­nil­ja­so­ke­ri, ka­ne­li, mus­kot­ti­päh­ki­nä ja suo­la.

2. Vat­kaa mu­nat ja hu­na­ja vaa­le­an­kel­tai­sek­si kuoh­ke­ak­si vaah­dok­si. Se­koi­ta jouk­koon päh­ki­nä­jau­ho­se­os. Älä vat­kaa, et­tei vaah­to las­keu­du.

3. Kaa­da tai­ki­na lei­vin­pa­pe­ril­la vuo­rat­tuun suo­ra­kai­teen muo­toi­seen vuo­kaan. Kyp­sen­nä 45 mi­nuut­tia. Jos ka­kun pin­ta tum­muu lii­kaa, ase­ta pääl­le lei­vin­pa­pe­ri. An­na ka­kun jääh­tyä vuo­as­sa.

4. Nos­ta kak­ku lei­vin­pa­pe­rin avul­la tar­joi­lu­va­dil­le. Sii­vi­löi jääh­ty­neen ka­kun pääl­le to­mu­so­ke­ria.

5. Se­koi­ta jo­gurt­ti ja hu­na­ja kes­ke­nään. Kuo­ri ja vii­pa­loi he­del­mät. Tar­joi­le ka­kun kans­sa jo­gurt­ti­kas­ti­ket­ta ja he­del­miä.

Ilman rasvaa leivotusta kakkutaikinasta tulee mehevä, kun osa jauhoista korvataan jauhetuilla pähkinöillä. Lempeää makeutta ja kosteutta antaa hunaja. Paksusta turkkilaisesta jogurtista ja hunajasta sekoitettu kastike ja kauden ihanat hedelmät viimeistelevät kakkunautinnon.

Ilman rasvaa leivotusta kakkutaikinasta tulee mehevä, kun osa jauhoista korvataan jauhetuilla pähkinöillä. Lempeää makeutta ja kosteutta antaa hunaja. Paksusta turkkilaisesta jogurtista ja hunajasta sekoitettu kastike ja kauden ihanat hedelmät viimeistelevät kakkunautinnon.

Lue Myös

Sitruuna maustaa sekä suolaiset että makeat herkut! 9 raikasta reseptiä

Hanna Linnakko

Nacholasagne yhdistää kaksi suosikkiruokaa

Hanna Linnakko

Yksi taikina, neljä erilaista leipää

Sitruuna maustaa sekä suolaiset että makeat herkut! 9 raikasta reseptiä

Hanna Linnakko

Nacholasagne yhdistää kaksi suosikkiruokaa

Hanna Linnakko

Yksi taikina, neljä erilaista leipää

Fabian Björk

Mansikka-moscato on jäätelö aikuiseen makuun

Fabian Björk

Raikas mansikkakakku syntyy helposti

Kolmen raaka-aineen sitruunarahkajäätelö saa olla huoneenlämmössä vartin verran ennen tarjoilua, niin maut ovat lempeästi sovussa ja hileinen rakenne pehmenee.

Kolmen raaka-aineen sitruunarahkajäätelö saa olla huoneenlämmössä vartin verran ennen tarjoilua, niin maut ovat lempeästi sovussa ja hileinen rakenne pehmenee.

Martti Järvi

Helppo sitruu­na­rah­ka­jäätelö on pirteä proteiinipommi

FABIAN BJORK

Hunajalla karamellisoidut kampasimpukat ja raikas sitrussalaatti

Japanilaistyylisesti valmistettu lohi on kokemisen arvoinen!

Japanilaistyylisesti valmistettu lohi on kokemisen arvoinen!

Fabian Björk

Nauti lohta japani­lais­tyyliin - 2 hyvää reseptiä

FABIAN BJORK

Paista blinit rapeiksi vohveleiksi

FABIAN BJORK

Hunajalla karamellisoidut kampasimpukat ja raikas sitrussalaatti

Japanilaistyylisesti valmistettu lohi on kokemisen arvoinen!

Japanilaistyylisesti valmistettu lohi on kokemisen arvoinen!

Fabian Björk

Nauti lohta japani­lais­tyyliin - 2 hyvää reseptiä

FABIAN BJORK

Paista blinit rapeiksi vohveleiksi

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 2/2023?

Daim-kakku on mutakakun ja juustokakun ihana yhdistelmä

Vanhasta torpasta kunnostettiin ympärivuotinen kakkoskoti

Unelmien puutalossa on jotain perinteistä, jotain modernia

10 vinkkiä: Näin onnistut bonsain kasvattamisessa

Remonttinälkä kasvoi tehdessä: 1950-luvun koti inspiroi lautta­saa­re­lais­per­hettä

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Näin sisustat näyttävillä amppelikasveilla

Tinet ja Vahit Wafin sisustivat kotinsa perin­tö­ka­lus­teilla, silkkimatoilla ja samettisilla sävyillä.

Omena-mantelipiiras on gluteeniton ja vegaaninen herkku

Mehevä tofu-tomaattipiirakka on illanistujaisten herkku

Veriap­pel­sii­ni­piiras on talven makea herkku

Näin saat villatekstiilit raikkaiksi!

Teppo Honkala: ”Käsityöläisen verstaalla ollaan ihmisyyden ytimessä”

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 2/2023?

Daim-kakku on mutakakun ja juustokakun ihana yhdistelmä

Vanhasta torpasta kunnostettiin ympärivuotinen kakkoskoti

Unelmien puutalossa on jotain perinteistä, jotain modernia

10 vinkkiä: Näin onnistut bonsain kasvattamisessa

Remonttinälkä kasvoi tehdessä: 1950-luvun koti inspiroi lautta­saa­re­lais­per­hettä

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Näin sisustat näyttävillä amppelikasveilla

Tinet ja Vahit Wafin sisustivat kotinsa perin­tö­ka­lus­teilla, silkkimatoilla ja samettisilla sävyillä.

Omena-mantelipiiras on gluteeniton ja vegaaninen herkku

Mehevä tofu-tomaattipiirakka on illanistujaisten herkku

Veriap­pel­sii­ni­piiras on talven makea herkku

Näin saat villatekstiilit raikkaiksi!

Teppo Honkala: ”Käsityöläisen verstaalla ollaan ihmisyyden ytimessä”

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.