Voit sekoittaa mokkarahkapuuron illalla jääkaappiin valmiiksi, niin chiansiemenet turpoavat ja tukevoittavat rakenteen.
SUVI RÜSTER KUVAT MARTTI JÄRVI
MOKKARAHKABOWL
5 min + tekeytyminen 1 h . helppo . 10 e
4 annosta
2 prk (200 g) maustettua rahkaa, Irish Cream & Coffee
1 dl vahvaa kahvia
2 banaania
¾ dl chiansiemeniä
Päälle:
50 g tummaa suklaata
1 dl hasselpähkinöitä
1 dl kinuskikastiketta tai kondensoitua maitoa
1 dl pensasmustikoita tai vadelmia
1. Mittaa rahka, kahvi ja banaani kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Sekoita joukkoon chiansiemenet.
2. Anna turvota jääkaapissa lusikoitavaksi vähintään tunnin.
3. Lusikoi rahkapuuro annoskulhoihin. Rouhi päälle tummaa suklaata ja hasselpähkinöitä. Lisää marjat.
Valuta päälle kinuskikastiketta.
Voit sekoittaa mokkarahkapuuron illalla jääkaappiin valmiiksi, niin chiansiemenet turpoavat ja tukevoittavat rakenteen.
Hanna Linnakko
Hanna Linnakko
Hanna Linnakko
Hanna Linnakko
Fabian Björk
Fabian Björk
Kolmen raaka-aineen sitruunarahkajäätelö saa olla huoneenlämmössä vartin verran ennen tarjoilua, niin maut ovat lempeästi sovussa ja hileinen rakenne pehmenee.
Martti Järvi
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.