Voit sekoittaa mokkarahkapuuron illalla jääkaappiin valmiiksi, niin chiansiemenet turpoavat ja tukevoittavat rakenteen.
SUVI RÜSTER KUVAT MARTTI JÄRVI
MOKKARAHKABOWL
5 min + tekeytyminen 1 h . helppo . 10 e
4 annosta
2 prk (200 g) maustettua rahkaa, Irish Cream & Coffee
1 dl vahvaa kahvia
2 banaania
¾ dl chiansiemeniä
Päälle:
50 g tummaa suklaata
1 dl hasselpähkinöitä
1 dl kinuskikastiketta tai kondensoitua maitoa
1 dl pensasmustikoita tai vadelmia
1. Mittaa rahka, kahvi ja banaani kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Sekoita joukkoon chiansiemenet.
2. Anna turvota jääkaapissa lusikoitavaksi vähintään tunnin.
3. Lusikoi rahkapuuro annoskulhoihin. Rouhi päälle tummaa suklaata ja hasselpähkinöitä. Lisää marjat.
Valuta päälle kinuskikastiketta.
Voit sekoittaa mokkarahkapuuron illalla jääkaappiin valmiiksi, niin chiansiemenet turpoavat ja tukevoittavat rakenteen.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ