Artikkeli
Voit sekoittaa mokkarahkapuuron illalla jääkaappiin valmiiksi, niin chiansiemenet turpoavat ja tukevoittavat rakenteen.

Voit sekoittaa mokkarahkapuuron illalla jääkaappiin valmiiksi, niin chiansiemenet turpoavat ja tukevoittavat rakenteen.

SUVI RÜSTER KU­VAT MART­TI JÄR­VI

Kahvilla maustettu mokkarahkabowl on aamupuuron luksusversio

Sekoita herkuttelijan tuorepuuro rahkasta, banaanista ja kahvista, rouhi päälle suklaata.

MOK­KA­RAH­KA­BOWL

5 min + te­key­ty­mi­nen 1 h . help­po . 10 e

4 an­nos­ta

2 prk (200 g) maus­tet­tua rah­kaa, Irish Cream & Cof­fee

1 dl vah­vaa kah­via

2 ba­naa­nia

¾ dl chi­an­sie­me­niä

Pääl­le:

50 g tum­maa suk­laa­ta

1 dl has­sel­päh­ki­nöi­tä

1 dl ki­nus­ki­kas­ti­ket­ta tai kon­den­soi­tua mai­toa

1 dl pen­sas­mus­ti­koi­ta tai va­del­mia

1. Mit­taa rah­ka, kah­vi ja ba­naa­ni kul­hoon. So­seu­ta sau­va­se­koit­ti­mel­la ta­sai­sek­si. Se­koi­ta jouk­koon chi­an­sie­me­net.

2. An­na tur­vo­ta jää­kaa­pis­sa lu­si­koi­ta­vak­si vä­hin­tään tun­nin.

3. Lu­si­koi rah­ka­puu­ro an­nos­kul­hoi­hin. Rou­hi pääl­le tum­maa suk­laa­ta ja has­sel­päh­ki­nöi­tä. Li­sää mar­jat.
Va­lu­ta pääl­le ki­nus­ki­kas­ti­ket­ta.

Voit sekoittaa mokkarahkapuuron illalla jääkaappiin valmiiksi, niin chiansiemenet turpoavat ja tukevoittavat rakenteen.

Voit sekoittaa mokkarahkapuuron illalla jääkaappiin valmiiksi, niin chiansiemenet turpoavat ja tukevoittavat rakenteen.