UUSIMMAT ARTIKKELIT
Suklaamoussekakku on kuorrutettu tummalla suklaamoussella, joka on ihana jälkiruoka myös sellaisenaan.
Heirolin alumiinisia leipävuokia on useita eri kokoja, 1,5 L, 21,50 e (Heirol).
Suklaamoussekakku on kuorrutettu tummalla suklaamoussella, joka on ihana jälkiruoka myös sellaisenaan.
Heirolin alumiinisia leipävuokia on useita eri kokoja, 1,5 L, 21,50 e (Heirol).
LUE MYÖS
Hapanjuuripullataikinasta paistettu pullafocaccia täytetään rommi-kirsikkamarmeladilla. Tarvitset focacciaan puolikkaan annoksen taikinaa. Kannattaa kuitenkin leipoa koko annos ja tehdä lopuista pikkupullia. Keramiikkalautanen Jaana Hagelin, Instagramissa @hagelinjaana.
Kanelisokerilla ja pistaasipähkinällä täytetyt solmupullat voidellaan paistamisen jälkeen vaahterasiirapilla herkullisen kiiltäviksi.
Ranskalainen pomelobroileri saa hedelmäisyyttä ja keväistä raikkautta pulleasta pomelosta.
Tomaattipiirakasta tulee täydellisen leikattava, kun sekoitat vegaanisen juustoraasteen ruokakerman joukkoon ja lisäät vielä maissitärkkelystä. Anna piirakan tekeytyä viileässä ennen tarjoilua. Vihreät keramiikkaleipälautaset Church Square Ceramics, kaakelit K-rauta.
Italialainen gorgonzolapasta on simppeli ja mehevän maukas.
Reetta Pasanen
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ