Sanna Kekäläinen Kuvat Reetta PasanenKoti ja keittiö 4/2012
4 annosta
350 g pastaa, esim. spagettia
Kastike:
1 punasipuli
400 g (n. 7 kpl raakamakkaraa), esim. chorizoa tai Torinoa
1 rs (250 g) herkkusieniä
2 prk (à noin 380–400 g)
valmista pastakastiketta
(esim. Barilla Olive)
n. 2 dl vastaraastettua
parmesaania tai pecorinoa
(1 ruukku basilikaa)
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Tee kastike pastan kypsyessä. Kuori ja hienonna sipuli. Laita se pannulle ja puristele joukkoon makkarat kuoristaan. Hienonna niitä paistilastalla jauhelihamaiseksi seokseksi. Paista muutama minuutti. Öljyä ei tarvitse välttämättä lisätä, sillä makkara on rasvaista.
3. Viipaloi herkkusienet ja lisää ne pannulle. Jatka paistamista muutama minuutti. Kaada valmis tomaattikastike pannulle ja anna kiehahtaa.
4. Yhdistä keitetty, valutettu pasta ja kastike. Viimeistele juustolla ja basilikalla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2