Toimittaja Sanna Kekäläinen
Kuvausavustaja Jaana Tolonen
Kuvat Fabian Björk
Viinisuositukset Sari Sirén
Koti ja keittiö 12/2016
4 annosta
Ainesosat:
2 keitettyä (luomu)munaa
2 matjessillifileetä
1 pieni punasipuli
1 dl pieniä suolakurkkuja
1 dl kuutioituja etikkapunajuuria
3 rkl pieniä kapriksia
Tarjoiluun:
2 dl smetanaa
3 rkl hienonnettua tilliä
Näin valmistata venäläisen sillin:
1. Keitä munat koviksi. Anna jäähtyä. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Painele keltuaiset haarukalla muruiksi. Kuutioi valkuaiset.
2. Huuhtaise sillifileet ja viipaloi ne. Kuori ja silppua punasipuli. Viipaloi pikkukurkut.
3. Laita kaikki aineet tarjoiluvadille kauniisti raidoittain. Viimeistele smetanalla ja tillisilpulla.
Juomasuositus: pilsner-tyylinen olut.
Lue myös:
Herkullisia silliohjeita
Tässä on joulun herkullisin menu
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2