Koti ja keittiö 11/2011Katri Schröder • Kuvat Arto Vuohelainen
4 annosta
1 dl kuohukermaa
4 dl täysmaitoa
1/3 ps (0,5 g) sahramia
2 keltuaista
3 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
(rommia, viskiä tai konjakkia)
Pinnalle:
1 dl kuohukermaa vaahdotettuna
1. Nosta kattilaan kerma ja maito ja kuumenna höyryävän kuumaksi. Sulata joukkoon myös sahrami.
2. Vaahdota keltuaiset ja sokeri pienessä kulhossa. Lisää joukkoon kuuma kermamaito. Mausta juoma vaniljasokerilla.
3. Annostele juoma kuumalla vedellä lämmitettyihin laseihin. Nosta päälle kermavaahtoa ja tarjoa heti.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ