Koti ja keittiö 11/2011Katri Schröder • Kuvat Arto Vuohelainen
4 annosta
1 dl kuohukermaa
4 dl täysmaitoa
1/3 ps (0,5 g) sahramia
2 keltuaista
3 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
(rommia, viskiä tai konjakkia)
Pinnalle:
1 dl kuohukermaa vaahdotettuna
1. Nosta kattilaan kerma ja maito ja kuumenna höyryävän kuumaksi. Sulata joukkoon myös sahrami.
2. Vaahdota keltuaiset ja sokeri pienessä kulhossa. Lisää joukkoon kuuma kermamaito. Mausta juoma vaniljasokerilla.
3. Annostele juoma kuumalla vedellä lämmitettyihin laseihin. Nosta päälle kermavaahtoa ja tarjoa heti.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2