KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 8/2013
4 annosta
200 g vadelmia
1 litra vettä
4 ps vadelmanmakuista teetä
1 dl sokeria
1 sitruuna
Lisäksi:
jääpaloja
jäisiä vadelmia
1. Kiehauta 5 desiä vettä kattilassa ja nosta kattila syrjään. Nosta vadelmat sekä teepussit kiehahtaneeseen veteen ja anna hautua 5 minuuttia.
2. Siivilöi tee ja liota sokeri joukkoon. Kaada tee kannuun ja anna jäähtyä hetki. Purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu. Viipaloi toinen puolikas ja lisää teen joukkoon.
3. Lisää joukkoon 5 desiä kylmää vettä sekä runsaasti jääpaloja. Koristele jäisillä vadelmilla. Nauti heti.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2