KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 8/2013
6 annosta
2 prk (á 200 g) maustamatonta tuorejuustoa
1 prk (200 g) kermaviiliä
1 ½ dl tomusokeria
300 g vadelmia
100 g punaherukoita
1. Vaahdota tuorejuusto kulhossa. Sekoita joukkoon kermaviili, tomusokeri ja hieman murskatut marjat. Sekoita ainekset tasaiseksi.
2. Kaada seos pieneen jäädyke- tai kakkuvuokaan. Anna jäätyä vähintään 4 tuntia tai mielellään yön yli.
3. Nosta jäädyke 5 minuutiksi huoneenlämpöön. Kasta vuoka kuumaan veteen ja kumoa jäädyke tarjoiluastiaan. Koristele tuoreilla marjoilla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2