KATRI SCHRÖDER • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLAKOTI JA KEITTIÖ 5/2014
8 annosta
maalaispatonki tai ciabattaleipä
2 valkosipulinkynttä
100 g pinaattia
250 g kirsikkatomaatteja
50 g fetajuustoa
noin 3 rkl oliiviöljyä
ripaus sormisuolaa
rouhittua mustapippuria
1. Viipaloi leipä hieman vinottain ohuiksi viipaleiksi. Halkaise valkosipulinkynnet ja hiero leipien pinnat valkosipulinkynnellä.
2. Poista suurimmista pinaatinlehdistä kovat lehtiruodit. Höyrytä pinaatti ja purista lehdet kuiviksi.
3. Pilko kirsikkatomaatit neljään osaan ja murusta fetajuusto.
4. Nostele leiville pinaattia, pilkottuja kirsikkatomaatteja ja fetajuustomuruja. Pirskota pinnalle vähän oliiviöljyä ja ripottele hieman
sormisuolaa ja rouhittua mustapippuria
5. Paahda leivät kevyesti kuumien grillivastusten alla. Tarjoile lämpiminä tai haaleina.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2