Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

KAT­RI SCHRÖ­DER • KU­VAT KIR­SI-MAR­JA SA­VO­LA­KO­TI JA KEIT­TIÖ 5/2014

Pinaat­tib­rusc­hetta

Yksinkertaiset asiat ovat usein herkullisimpia. Kesän juhliin alkupaloiksi sopivat pinaat­tib­rusc­hetat

8 an­nos­ta

maa­lais­pa­ton­ki tai ci­a­bat­ta­lei­pä

2 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

100 g pi­naat­tia

250 g kir­sik­ka­to­maat­te­ja

50 g fe­ta­juus­toa

noin 3 rkl olii­vi­öl­jyä

ri­paus sor­mi­suo­laa

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

1. Vii­pa­loi lei­pä hie­man vi­not­tain ohuik­si vii­pa­leik­si. Hal­kai­se val­ko­si­pu­lin­kyn­net ja hie­ro lei­pien pin­nat val­ko­si­pu­lin­kyn­nel­lä.

2. Pois­ta suu­rim­mis­ta pi­naa­tin­leh­dis­tä ko­vat leh­ti­ruo­dit. Höy­ry­tä pi­naat­ti ja pu­ris­ta leh­det kui­vik­si.

3. Pil­ko kir­sik­ka­to­maa­tit nel­jään osaan ja mu­rus­ta fe­ta­juus­to.

4. Nos­te­le lei­vil­le pi­naat­tia, pil­kot­tu­ja kir­sik­ka­to­maat­te­ja ja fe­ta­juus­to­mu­ru­ja. Pirs­ko­ta pin­nal­le vä­hän olii­vi­öl­jyä ja ri­pot­te­le hie­man

sor­mi­suo­laa ja rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

5. Paah­da lei­vät ke­vy­es­ti kuu­mien gril­li­vas­tus­ten al­la. Tar­joi­le läm­pi­mi­nä tai haa­lei­na.

Lue Myös

Kikherneillä, kvinoalla ja juustolla täytetty kurpitsa

Maa-artisokkalisäke saksan­päh­ki­nöiden kera

Texmex-täytteellä lastatut lohkoperunat

Kikherneillä, kvinoalla ja juustolla täytetty kurpitsa

Maa-artisokkalisäke saksan­päh­ki­nöiden kera

Texmex-täytteellä lastatut lohkoperunat

Kipakka omenachutney

Appel­sii­ni­sa­laatti

Raitajuuri-kvinoasalaatti

Pinaatti-pekonipizza

Pinaattibulguri

Mummon pinaattisalaatti

Pinaatti-pekonipizza

Pinaattibulguri

Mummon pinaattisalaatti

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 9/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Kurpitsainen toscakakku

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 9/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Kurpitsainen toscakakku

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2