RUOKA MARI HARJULA • SISUSTUS MIA LUNDBERG • KUVAUSAVUSTAJA MIKAELA ANTIN • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLA KOTI JA KEITTIÖ 12/2014
4–6 annosta
200 g erilaisia salaatteja
ja versoja
1 granaattiomena
2–3 päärynää
noin 2 dl viinirypäleitä
1 punasipuli
150 g sinihomejuustoa
½ dl pekaanipähkinöitä
Kastike:
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl balsamiviinietikkaa
suolaa
rouhittua mustapippuria
1. Halkaise granaattiomena ja irrota sen sisällä olevat siemenet kulhoon lusikan avulla.
2. Kuori ja lohko päärynät. Kuori ja suikaloi punasipuli. Paloittele sinihomejuusto.
3. Asettele salaatin raaka-aineet kerroksittain tarjoiluvadille.
4. Pirskota päälle oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa sekä rouhi suolaa ja mustapippuria.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2