KATRI SCHRÖDER • KUVAT ARTO VUOHELAINEN KOTI JA KEITTIÖ 9/2013
noin 6 annosta
300 g porkkanoita
100 g kuorittuja manteleita
2 rkl oliiviöljyä
veitsenkärjellinen tuoretta
raastettua inkivääriä
1 tl harissatahnaa
ripaus jauhettua juustokuminaa
ripaus suolaa
1. Pese porkkanat ja puolita. Keitä ne kuorineen täysin kypsiksi. Anna jäähtyä. Kuori ja paloittele porkkanat.
2. Aja monitoimikoneen leikkuuterällä ensin mantelit tasaiseksi rouheeksi. Lisää porkkanat ja aja tasaisesi tahnaksi. Lisää öljy ohuena nauhana koneen käydessä.
3. Mausta tahna raastetulla inkiväärillä, harissatahnalla ja ripauksella juustokuminaa ja suolaa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2