Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

MARI HAR­JU­LA • KU­VAU­SA­VUS­TA­JA MIIA HÄR­KÖ­NEN • KU­VAT KIR­SI-MAR­JA SA­VO­LA­Ko­ti ja keit­tiö 5/2015

Parsapizza

Kolmen juuston sekoitus tekee parsapizzasta mehevän ja herkullisen.

 2 piz­zaa  

2 ½ dl vet­tä

25 g tuo­re­hii­vaa

ri­paus so­ke­ria

1 rkl ryp­si­öl­jyä

1 tl suo­laa

noin 6 dl du­rum­veh­nä­jau­ho­ja

Täy­te:

2 moz­za­rel­la­pal­loa re­vit­ty­nä

2 dl moz­za­rel­la­raas­tet­ta

2 dl raas­tet­tua par­me­saa­ni­juus­toa

500 g ohut­ta vih­re­ää tan­ko­par­saa

100 g il­ma­kui­vat­tua kink­kua

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

tuo­ret­ta ore­ga­noa

1. Val­mis­ta tai­ki­na mie­lui­ten mo­ni­toi­mi­ko­nees­sa. Liu­o­ta hii­va kä­den­läm­pöi­seen ve­teen. Li­sää öl­jy ja suo­la. Li­sää ko­neen käy­des­sä jau­hot vä­hi­tel­len. An­na ko­neen alus­taa tai­ki­naa 5–10 mi­nuut­tia. An­na tai­ki­nan ko­ho­ta kak­sin­ker­tai­sek­si.

2. Leik­kaa par­sois­ta puu­mai­nen ty­vi­o­sa pois. Esi­kyp­sen­nä par­so­ja kie­hu­vas­sa, suo­lal­la maus­te­tus­sa ve­des­sä pa­rin mi­nuu­tin ajan. Kaa­da vesi pois ja jääh­dy­tä par­sat no­pe­as­ti kyl­mäs­sä ve­des­sä. Va­lu­ta.

3. Jaa tai­ki­na kah­tia ja kau­li pit­kä­no­mai­sik­si pit­soik­si.

4. Jaa kau­li­tuil­le piz­za­poh­jil­le juus­tot, sit­ten esi­kyp­sen­ne­tyt par­sat ja il­ma­kui­vat­tu kink­ku. Rou­hi pääl­le mus­ta­pip­pu­ria.

5. Pais­ta uu­nis­sa 225 as­tees­sa 15–20 mi­nuut­tia tai gril­lis­sä, kun­nes piz­za on kyp­sää. Vii­meis­te­le tuo­reel­la ore­ga­nol­la.

Vii­ni­suo­si­tus: Puo­li­kui­va ja aro­mi­kas Dom­dec­hant Wer­ner Hoch­heim Ries­ling Clas­sic 2012, Sak­sa, 16,98 e (ti­laus­va­li­koi­ma

Lue Myös

Spelttisämpylät

Rucolalevite

Parsa ja caesarkastike

Spelttisämpylät

Rucolalevite

Parsa ja caesarkastike

Kolmen juuston parsapiirakka

Benedictin parsaleipä

Täytetyt tonnikalaleivät

Ricotta-parsapiirakka

Kolmen juuston parsapiirakka

Parsa ja caesarkastike

Ricotta-parsapiirakka

Kolmen juuston parsapiirakka

Parsa ja caesarkastike

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 5/2021?

Leivo vadelmainen juustokakku uunipellillä

Sami Sykkö: ”Taiteilen sisustajana hyvän maun ja mauttomuuden rajapinnassa”

Vaate­suun­nit­telija Katri Niskanen: ”Olen minimalisti vaatteiden suhteen, mutta kotona pidän runsaudesta”

Kirsi Koiviston perhe asuu puutalossa. "Ei haittaa, jos vähän vetää, kunhan lattia narisee kotoisasti askelten alla."

Perhe vaihtoi omakotitalon kerrostaloon

Mian ja Björnin kodissa vanhat rakkaat mööpelit pysyvät, mutta ideat ja seinien värit vaihtuvat

Vanhasta kunnalliskodista remontoitiin kartano kovalla työllä

Muotoilija Katriina Nuutisen kodissa yhdistyvät kirpputorilöydöt ja designklassikot

Paluu juurille ja opettajan uranvaihto: Keltainen puutalo on nyt koti ja työpaikka

Sitruuna-rosma­rii­ni­hu­na­jalla maustettua uunibroileria, perunoita ja pikkuparsaa

Pääsiäisen kivat koristeet

Bloggari Sara Ticklen koti on ilmava kuin loft

Helsin­ki­läis­perheen kodissa katsellaan keskustan puistomaisemia kaari-ikkunoista

Vaaleansinisen monet sävyt: poimi ideat ja ihastu!

Toffee-suklaahippukeksi pellillä

Näin teet kylpyhuoneesta toimivan: parhaat säily­tys­rat­kaisut

Tekstii­li­suun­nit­telija Hanna Elevantin perhe elää hyvää arkea Karjalohjan kirkonkylällä

Leivo pelti­ba­naa­ni­kakku maapäh­ki­nä­voi­kuor­ru­tuk­sella

Uuden kodin vanhat seinät

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 5/2021?

Leivo vadelmainen juustokakku uunipellillä

Sami Sykkö: ”Taiteilen sisustajana hyvän maun ja mauttomuuden rajapinnassa”

Vaate­suun­nit­telija Katri Niskanen: ”Olen minimalisti vaatteiden suhteen, mutta kotona pidän runsaudesta”

Kirsi Koiviston perhe asuu puutalossa. "Ei haittaa, jos vähän vetää, kunhan lattia narisee kotoisasti askelten alla."

Perhe vaihtoi omakotitalon kerrostaloon

Mian ja Björnin kodissa vanhat rakkaat mööpelit pysyvät, mutta ideat ja seinien värit vaihtuvat

Vanhasta kunnalliskodista remontoitiin kartano kovalla työllä

Muotoilija Katriina Nuutisen kodissa yhdistyvät kirpputorilöydöt ja designklassikot

Paluu juurille ja opettajan uranvaihto: Keltainen puutalo on nyt koti ja työpaikka

Sitruuna-rosma­rii­ni­hu­na­jalla maustettua uunibroileria, perunoita ja pikkuparsaa

Pääsiäisen kivat koristeet

Bloggari Sara Ticklen koti on ilmava kuin loft

Helsin­ki­läis­perheen kodissa katsellaan keskustan puistomaisemia kaari-ikkunoista

Vaaleansinisen monet sävyt: poimi ideat ja ihastu!

Toffee-suklaahippukeksi pellillä

Näin teet kylpyhuoneesta toimivan: parhaat säily­tys­rat­kaisut

Tekstii­li­suun­nit­telija Hanna Elevantin perhe elää hyvää arkea Karjalohjan kirkonkylällä

Leivo pelti­ba­naa­ni­kakku maapäh­ki­nä­voi­kuor­ru­tuk­sella

Uuden kodin vanhat seinät

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.