Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

MARI HAR­JU­LA • KU­VAU­SA­VUS­TA­JA MIIA HÄR­KÖ­NEN • KU­VAT KIR­SI-MAR­JA SA­VO­LA­Ko­ti ja keit­tiö 5/2015

Parsapizza

Kolmen juuston sekoitus tekee parsapizzasta mehevän ja herkullisen.

 2 piz­zaa  

2 ½ dl vet­tä

25 g tuo­re­hii­vaa

ri­paus so­ke­ria

1 rkl ryp­si­öl­jyä

1 tl suo­laa

noin 6 dl du­rum­veh­nä­jau­ho­ja

Täy­te:

2 moz­za­rel­la­pal­loa re­vit­ty­nä

2 dl moz­za­rel­la­raas­tet­ta

2 dl raas­tet­tua par­me­saa­ni­juus­toa

500 g ohut­ta vih­re­ää tan­ko­par­saa

100 g il­ma­kui­vat­tua kink­kua

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

tuo­ret­ta ore­ga­noa

1. Val­mis­ta tai­ki­na mie­lui­ten mo­ni­toi­mi­ko­nees­sa. Liu­o­ta hii­va kä­den­läm­pöi­seen ve­teen. Li­sää öl­jy ja suo­la. Li­sää ko­neen käy­des­sä jau­hot vä­hi­tel­len. An­na ko­neen alus­taa tai­ki­naa 5–10 mi­nuut­tia. An­na tai­ki­nan ko­ho­ta kak­sin­ker­tai­sek­si.

2. Leik­kaa par­sois­ta puu­mai­nen ty­vi­o­sa pois. Esi­kyp­sen­nä par­so­ja kie­hu­vas­sa, suo­lal­la maus­te­tus­sa ve­des­sä pa­rin mi­nuu­tin ajan. Kaa­da vesi pois ja jääh­dy­tä par­sat no­pe­as­ti kyl­mäs­sä ve­des­sä. Va­lu­ta.

3. Jaa tai­ki­na kah­tia ja kau­li pit­kä­no­mai­sik­si pit­soik­si.

4. Jaa kau­li­tuil­le piz­za­poh­jil­le juus­tot, sit­ten esi­kyp­sen­ne­tyt par­sat ja il­ma­kui­vat­tu kink­ku. Rou­hi pääl­le mus­ta­pip­pu­ria.

5. Pais­ta uu­nis­sa 225 as­tees­sa 15–20 mi­nuut­tia tai gril­lis­sä, kun­nes piz­za on kyp­sää. Vii­meis­te­le tuo­reel­la ore­ga­nol­la.

Vii­ni­suo­si­tus: Puo­li­kui­va ja aro­mi­kas Dom­dec­hant Wer­ner Hoch­heim Ries­ling Clas­sic 2012, Sak­sa, 16,98 e (ti­laus­va­li­koi­ma

Lue Myös

Naanleipä

Juustopallot

Kahden juuston kohokas

Naanleipä

Juustopallot

Kahden juuston kohokas

Croque monsieur mozzarellasta

Marinoitu fetajuusto

Juusto-sieniquiche

Ricotta-parsapiirakka

Kolmen juuston parsapiirakka

Parsa ja caesarkastike

Ricotta-parsapiirakka

Kolmen juuston parsapiirakka

Parsa ja caesarkastike

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 6/2022?

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Pappilan suojissa on sisus­tus­suun­nit­te­lijan hurmaava koti

Kalliolle kukkulalle nousi vehreä puutarha

Tunnelma kuin englantisessa puutarhassa

Rennot ja näyttävät kakut kevään juhliin: 8 mainiota ohjetta

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Valitse tämän kesän puutar­hap­ro­jektisi

Sisusta olohuone ulos!

Monitasoinen vintagekoti 1950-luvun rivarissa

Vaativaan makuun: Rinnetontille nousi arkkitehdin suunnittelema ekotalo

Keramiik­ka­tai­teilija Laura Itkosen lempiesineet ovat lapsuudenkodista perittyjä

Herkulliset hyrskypotut maustetaan nokkosilla

Kesän klassisin kuosi on reipas raita

Mökkiläisen fiksummat kalusteet ja varusteet

Entinen leipomo on nyt ihastuttava koti maaseudun rauhassa

Villiyrtti-fetapiirakka tehdään valmiiseen croissant-taikinaan

Salaatti on parasta kesäruokaa: Näillä välineillä salaatin teko käy kuin itsestään

Kesä on yhtä juhlaa! Inspiroidu kattauksista

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 6/2022?

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Pappilan suojissa on sisus­tus­suun­nit­te­lijan hurmaava koti

Kalliolle kukkulalle nousi vehreä puutarha

Tunnelma kuin englantisessa puutarhassa

Rennot ja näyttävät kakut kevään juhliin: 8 mainiota ohjetta

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Valitse tämän kesän puutar­hap­ro­jektisi

Sisusta olohuone ulos!

Monitasoinen vintagekoti 1950-luvun rivarissa

Vaativaan makuun: Rinnetontille nousi arkkitehdin suunnittelema ekotalo

Keramiik­ka­tai­teilija Laura Itkosen lempiesineet ovat lapsuudenkodista perittyjä

Herkulliset hyrskypotut maustetaan nokkosilla

Kesän klassisin kuosi on reipas raita

Mökkiläisen fiksummat kalusteet ja varusteet

Entinen leipomo on nyt ihastuttava koti maaseudun rauhassa

Villiyrtti-fetapiirakka tehdään valmiiseen croissant-taikinaan

Salaatti on parasta kesäruokaa: Näillä välineillä salaatin teko käy kuin itsestään

Kesä on yhtä juhlaa! Inspiroidu kattauksista

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.