UUSIMMAT ARTIKKELIT
Älä hätkähdä suklaamassan notkeutta heti valmistumisen jälkeen, sillä massa jähmettyy muotoiltavaksi parissa tunnissa. Mausta tryffelit kahvijauheella ja kardemummalla, vaniljalla ja pistaasilla tai rosmariinilla ja appelsiinilla, tai tee lahjaksi tryffelikimara kaikista makuvaihtoehdoista. Pakkasimme tryffelit viime joulusta säästettyihin pieniin konvehtirasioihin. Yhdeksän konvehdin rasia on hyvä lahjakoko. Näppärä taittelee rasian itse kartongista. Juhlavuutta saat silkkinauharusetilla, johon on kiinnitetty rosmariinin oksa ja pieni joulukoriste.
Pidä taikinaa jääkapissa tunnin verran ennen paistamista, niin leivonnainen jää keskeltä toivotun valuvaksi.
Suklaamoussekakku on kuorrutettu tummalla suklaamoussella, joka on ihana jälkiruoka myös sellaisenaan.
Älä hätkähdä suklaamassan notkeutta heti valmistumisen jälkeen, sillä massa jähmettyy muotoiltavaksi parissa tunnissa. Mausta tryffelit kahvijauheella ja kardemummalla, vaniljalla ja pistaasilla tai rosmariinilla ja appelsiinilla, tai tee lahjaksi tryffelikimara kaikista makuvaihtoehdoista. Pakkasimme tryffelit viime joulusta säästettyihin pieniin konvehtirasioihin. Yhdeksän konvehdin rasia on hyvä lahjakoko. Näppärä taittelee rasian itse kartongista. Juhlavuutta saat silkkinauharusetilla, johon on kiinnitetty rosmariinin oksa ja pieni joulukoriste.
Pidä taikinaa jääkapissa tunnin verran ennen paistamista, niin leivonnainen jää keskeltä toivotun valuvaksi.
Suklaamoussekakku on kuorrutettu tummalla suklaamoussella, joka on ihana jälkiruoka myös sellaisenaan.
LUE MYÖS
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ