Katri SchröderKuva Reetta PasanenKoti ja keittiö 12/2011
4 annosta
1 keskikokoinen kukkakaali (600 g)
pala purjon vaaleaa osaa
1 jauhoinen peruna (100 g)
2 rkl voita
8 dl maitoa
1 prk (150 g) pehmeää vuohenjuustoa
1 tl suolaa
ripaus valkopippuria
1. Paloittele kukkakaali pienemmiksi nupuiksi ja pilko varsiosat. Halkaise purjon vaalea osa, huuhtele huolella ja viipaloi. Kuori ja paloittele peruna.
2. Kuullota kasviksia voissa kattilan pohjalla miedolla lämmöllä hetken aikaa.
3. Lisää kattilaan maito ja anna kasvisten kiehua täysin pehmeiksi. Sekoittele välillä.
4. Lisää kattilaan vuohenjuusto ja mausteet. Soseuta keitto sauvasekoittimella kuohkeaksi.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2