KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 9/2012
1 tuore kypsä mango
1 salottisipuli
1 habanero-chili
1 rkl oliiviöljyä
1 limetin mehu
1 rkl dijoninsinappia
1 rkl ruokokidesokeria
1. Leikkaa kypsä mango pitkittäin molemmin puolin kiveä. Kuori ja leikkaa kiveen jäänyt loppu hedelmäliha huolella irti. Ruuduta hedelmälihat kuoressaan ja käännä kuoret kuperaksi. Irrota kuutiot kuoresta pienellä terävällä veitsellä suoraan kulhoon. Paloittele loput hedelmälihat.
2. Kuori ja hienonna salottisipuli. Lämmitä öljy pannulla, lisää sipuli ja kokonainen habanero. Kääntele hetken aikaa kunnes sipulit pehmenevät ja chili antaa makua ja tulisuutta.
3. Poista chili ja lisää joukkoon mangot. Kääntele hetken ja nosta kattila syrjään. Lisää joukkoon limetin mehu, sinappi ja sokeri. Soseuta ainekset sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa tasaiseksi soseeksi.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2