KATRI SCHRÖDER • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 1-2/2013
10 kpl
6 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 ½ tl suolaa
1 tl sokeria
50 g voita tai margariinia
2 dl turkkilaista jogurttia
2 dl juustoraastetta
1 dl vettä
Pinnalle:
4 rkl sulatettua voita tai
margariinia
1. Sekoita kulhossa kuivat aineet keskenään. Nypi joukkoon kylmä rasva.
2. Sekoita joukkoon jogurtti, juustoraaste ja vesi. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
3. Kauli taikina jauhotetulla tasolla paksuhkoksi levyksi. Paina muotilla tai juomalasilla taikinalevystä kiekkoja, jotka ovat halkaisijaltaan noin 7 senttiä.
4. Aseta taikinakiekot leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
5. Paista 225-asteisen uunin keskitasossa noin 15 minuuttia. Sivele kuumien skonssien pintaan rasvasulaa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2