KUVAT ANITA LINDBERG
noin 400 g helmisipuleita (tai pieniä salottisipuleita)
2 dl vettä
3 dl valkoviini- tai omenaviinietikkaa
3 dl sokeria
15 kokonaista mustapippuria
2 pientä, punaista chiliä hienonnettuna
1 rosmariininoksa hienonnettuna
1. Kuori sipulit.
2. Laita kaikki muut ainekset paitsi sipulit pieneen kattilaan ja kuumenna. Lisää sipulit ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
3. Purkita hilloke kuumennettuihin, puhtaisiin lasipurkkeihin. Säilytä jääkaapissa.
4. Tarjoa sipulihilloketta esimerkiksi maustesillin, liharuokien ja salaattien kera.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ