MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA ANJA LEPPÄNEN • KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 3/2013
6–8 annosta
1 maalaispatonki
noin 1 dl tomaattisosetta
400 g lampaanjauhelihaa
¼ tl fenkolinsiemeniä
¼ tl sinapinsiemeniä
¼ tl kardemummaa
ripaus mustapippuria
puolikkaan sitruunan raastettu kuori ja mehu
½ tl suolaa
2 palloa (à 125 g) mozzarellajuustoa
noin 1 dl emmentalraastetta
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
rucolaa
1. Leikkaa patonki noin 15 sentin paloiksi ja halkaise palat. Levitä päälle tomaattisosetta.
2. Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.
3. Raasta mozzarellapallo. Sekoita juustoraasteet keskenään.
4. Levitä leiville ensin juustoraasteseosta ja sitten jauhelihaa.
5. Halkaise tomaatit ja jaa leiville.
6. Paista uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia.
7. Koristele rucolalla ja tarjoile.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2