Toimittaja Sanna Kekäläinen
Kuvat Kirsi-Marja Savola
Koti ja keittiö 10/2016
4 annosta
4 pientä palloa vaniljajäätelöä
4 annosta vahvaa espressoa
1. Pyöritä jäätelöstä neljä palloa ja laita ne lautaselle. Peitä kelmulla ja nosta pakastimeen. Tämän voit tehdä valmiiksi hyvissä ajoin ennen vieraiden saapumista.
2. Valmista espresso ja kaada se pieneen tarjoilukannuun. Nosta jäätelöpallot cappuccinokuppeihin ja kaada päälle kuuma kahvi. Tarjoa heti.
Vinkki! Voit halutessasi lorottaa kuppiin mantelilikööriä tai murustella jätskin päälle keksejä.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ