MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA ANJA LEPPÄNEN •KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 9/2014
4 annosta
6 dl omenatuoremehua
yhden limen mehu
1 rkl ruokosokeria
pieni pala inkivääriä paloiteltuna
1 tähtianis
½ dl tummaa rommia
Koristeluun:
omenalohkoja
vaniljatankoja
1. Mittaa mehu ja mausteet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.
2. Lisää rommi ja kaada laseihin.
3. Koristele omenalohkoilla ja vaniljatangoilla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2