KUVAT JES BUUSMANN
4 hengelle
350 g perunoita
suolaa
öljyä
Dippikastike:
2 dl maustamatonta jogurttia
1 ½ dl tomaattipyreetä
1 pieni valkosipulinkynsi puristettuna
Silputtuja yrttejä, esim. persiljaa ja
ruohosipulia.
1. Pese perunat ja leikkaa ne ohuen ohuiksi siivuiksi. Laita perunat leivinpaperoidulle uunipellille. Sirota päälle suolaa ja valuta öljyä.
2. Kypsennä perunoita 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15–20 minuuttia. Varo, etteivät perunat pala.
3. Ota perunat uunista ja levitä ne talouspaperille, jotta rasva imeytyy paperiin.
4. Valmista dippi. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
5. Tarjoa alkupalana tai naposteltavana.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ