RUOKA MARI HARJULA • SISUSTUS TEA HONKASALO • KUVAUSAVUSTAJA MIKAELA ANTIN • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLAKOTI JA KEITTIÖ 12/2013
250 g voita
merisuolahiutaleita
1. Leikkaa voi noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Ota viipaleista pienellä piparimuotilla esimerkiksi tähden muotoisia paloja.
2. Asettele palat tarjoiluvadille ja ripottele päälle merisuolaa.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.