Artikkeli

RUO­KA MARI HAR­JU­LA • SI­SUS­TUS TEA HON­KA­SA­LO • KU­VAU­SA­VUS­TA­JA MI­KA­E­LA AN­TIN • KU­VAT KIR­SI-MAR­JA SA­VO­LA­KO­TI JA KEIT­TIÖ 12/2013

Merisuolavoi

Voi on katettu lautaselle tähden muotoisina paloina.

250 g voi­ta

me­ri­suo­la­hiu­ta­lei­ta

1. Leik­kaa voi noin sen­tin pak­sui­sik­si vii­pa­leik­si. Ota vii­pa­leis­ta pie­nel­lä pi­pa­ri­muo­til­la esi­mer­kik­si täh­den muo­toi­sia pa­lo­ja.

2. Aset­te­le pa­lat tar­joi­lu­va­dil­le ja ri­pot­te­le pääl­le me­ri­suo­laa.