Koti ja keittiö 3/2010
150 g voita tai margariinia
2 1/2 dl vehnäjauhoja
3/4 tl suolaa
1/2 dl maitoa
150 g (noin 3 dl) emmentaljuustoa raasteena
Voiteluun: muna
Pinnalle: unikonsiemeniä
1. Nypi huoneenlämpöinen rasva, vehnäjauhot ja suola murumaiseksi seokseksi. Lisää maito ja juustoraaste. Peitä taikina kelmulla ja anna seistä jääkaapissa puoli tuntia.
2. Kauli taikina ohueksi levyksi ja ota siitä pienellä piparkakkumuotilla keksejä. Laita pellille leivinpaperille. Voitele ja ripota päälle siemeniä.
3. Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes keksit saavat hieman väriä. Jäähdytä.
Aika: noin 45 min + taikinan jähmettyminen 30 min
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2