MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA ANJA LEPPÄNEN • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 12/2012
500 g perunoita
500 g palsternakkaa
2–3 valkosipulinkynttä
1 rkl tuoretta timjamia
1 tl suolahiutaleita
rouhittua valkopippuria
4 dl ruokakermaa
125 g mozzarellaa
1. Kuori ja viipaloi perunat ja palsternakat. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Lado vuokaan kerroksittain juuresviipaleita. Ripottele väliin mausteita.
2. Kaada kerma vuokaan ja kypsennä laatikkoa uunissa 200 asteessa n. 40 minuuttia.
3. Raasta mozzarella. Ota vuoka uunista ja ripottele juustoraaste laatikon päälle.
4. Jatka kypsentämistä uunissa vielä noin 10 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2