Teksti Mari Harjula
Kuvausavustaja Anja Leppänen
Kuvat Arto Vuohelainen
KOTI JA KEITTIÖ 6-7/2013
4 annosta
1 kg uusia perunoita
3–4 rkl oliiviöljyä
4–5 valkosipulinkynttä
kourallinen salvianlehtiä
merisuolahiutaleita
rouhittua mustapippuria
1. Esikeitä perunoita kattilassa 10 minuuttia. Se lyhentää salvia-perunoiden kypsennysaikaa grillissä.
2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
3. Kuumenna öljy muurinpohjapannussa tai parilalla. Lisää valkosipulit ja perunat. Paahda perunoita pannulla kokonaisina samalla käännellen noin 10 minuuttia.
4. Lisää salvianlehdet, suola ja pippuri loppuvaiheessa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2